«Κόλαφος» η Βίκυ Κάβουρα - «Χρεώνομαι κάθε μήνα και διαφορετικό σύντροφο! Νιώθω απροστάτευτη»

Η αναφορά της στον Γιώργο Λιβάνη - «Έχει τύχει να κάνουμε...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κόλαφος» η Βίκυ Κάβουρα - «Χρεώνομαι κάθε μήνα και διαφορετικό σύντροφο! Νιώθω απροστάτευτη»

Η Βίκυ Κάβουρα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τη δημοσιογράφο Νάντια Αδαμοπούλου και μέσα σε όλα προχώρησε σε ένα ξέσπασμα.

Η γνωστή ηθοποιός που λάνσαρε και την δική της εταιρία με ρούχα, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή καθώς και τις σχέσεις που της χρεώνουν ανά καιρούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Βίκυς Κάβουρα

Θεωρείς ότι είσαι παρεξηγημένη ως προς τα media ή το κοινό, γιατί συνήθως βγάζεις μία συστολή στις συνεντεύξεις σου.

Παρεξηγημένη δεν ξέρω αν είναι η σωστή λέξη. Ωστόσο, ναι, έχω μία συστολή, γιατί περιμένω πάντα να ακούσω την ερώτηση που θα με ενοχλήσει.

Όλα αυτά τα χρόνια προφυλάσσεις την προσωπική σου ζωή. Καθώς μεγαλώνεις, μπορεί να αλλάξει αυτό;

Νομίζω ότι η προσωπική ζωή όταν γίνεται «μη προσωπική», χαλάει. Είναι από τα πιο ευαίσθητα θέματα και θεωρώ ότι δεν πρέπει να αγγίζεται. Ποτέ δεν μου άρεσε να την προβάλλω. Παρόλα αυτά, βλέπεις, χρεώνομαι κάθε μήνα και διαφορετικό σύντροφο. Είμαι πολύ επιλεκτική και ευαίσθητη. Δυσκολεύομαι να επιλέξω και να κρατήσω έναν άνθρωπο δίπλα μου.

Στα ακραία δημοσιεύματα πώς αντιδράς; Εκνευρίζεσαι, στεναχωριέσαι, κινείσαι νομικά;

Νιώθω απροστάτευτη, αυτό με πονάει. Γιατί να λένε για εμένα αυτό; Αν ήμουν σε έναν γάμο ή ήμουν μητέρα, θα έγραφαν με τέτοια ευκολία πράγματα που δεν ισχύουν ή ότι είμαι με έναν άνθρωπο ενώ στην πραματικότητα δεν είμαι;

Πώς σχολιάζεις τα πρόσφατα δημοσιεύματα που σε θέλουν σε σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη;

Τα διαψεύδω φυσικά. Κάνουμε παρέα πολλά χρόνια με τον άνθρωπο αυτό, έχουμε κοινές παρέες, έχει τύχει να κάνουμε κι άλλες φορές κοινές διακοπές. Τώρα ξαφνικά για κάποιο λόγο βγαίνει αυτό.

 Βίκυ Κάβουρα δηλώσεις για σύντροφο

Η απάντηση της στις φήμες για τον Γιώργο Λιβάνη

Όλο και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες πως η Βίκυ Κάβουρα έχει έρθει αρκετά κοντά με τον τραγουδιστή, Γιώργο Λιβάνη. Ειδικά μετά το τριήμερο που πήγαν διακοπές, τα στόματα άρχισαν να μιλάνε και να... λένε!

Η Βίκυ Κάβουρα έκλεισε τα 33 της χρόνια και το βράδυ της Τρίτης παρουσίασε την πρώτη της συλλογή με μαγιό. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στις κάμερες και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Γιώργο Λιβάνη.

«Το ξέρετε και εσείς οι ίδιοι που το γράφετε πως δεν ισχύει. Είμαστε φιλαράκια με αυτό το παιδί. Κρίμα είναι να γράφονται πράγματα συνέχεια. Δε μου αξίζει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω ποια είναι η… Μαριλένα, δε βλέπω Survivor. Έχω ακούσει κάποια πράγματα σε συζητήσεις. Ο ίδιος δεν μου έχει πει κάτι. Μου έχει γίνει και μένα πρόταση για το Survivor, αλλά δεν είναι του γούστου μου» τόνισε η Βίκυ Κάβουρα.