Βίκυ Κάβουρα: Λάνσαρε την νέα της συλλογή με μαγιό

«Έβαλε φωτιά» στο instagram με τις νέες της φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βίκυ Κάβουρα: Λάνσαρε την νέα της συλλογή με μαγιό

Την νέα της συλλογή με μαγιό λάνσαρε η Βίκυ Κάβουρα, η οποία φωτογραφήθηκε με ένα εντυπωσιακό μαγιό και έβαλε φωτιά στο instagram!

Η όμορφη ηθοποιός μπορεί να είναι απούσα τη φετινή σεζόν από την τηλεόραση, μιας και πέρσι την είδαμε στο J2US, ωστόσο η ίδια αποφάσισε να πειραματιστεί και για αυτό δημιούργησε την δική της συλλογή.

Το απόγευμα λοιπόν της Παρασκευής, η Βίκυ Κάβουρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία φορώντας ένα από τα σχέδια μαγιό το οποίο την αναδεικνύει όπως βλέπουμε φοβερά!

Η ανάρτηση της Βίκυς Κάβουρα

«Δεν παντρεύομαι με τον Νίκο Οικονομόπουλο»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται για την επανασύνδεσή της με τον Νίκο Οικονομόπουλο, τονίζοντας πως δεν έχει σκοπό να παντρευτεί μαζί του.

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που η ηθοποιός χώρισε με τον τραγουδιστή και οι φήμες για την επανασύνδεσή τους έχουν «φουντώσει» εδώ και λίγες εβδομάδες.

Η ίδια πάντως βεβαίωσε το κοινό πως δεν υπάρχει κάτι με τον Νίκο Οικονομόπουλο, ενώ την ίδια στιγμή παραδέχθηκε πως έχει ζήσει τον αληθινό έρωτα.

«Δεν ξέρω από πού έχει σκάσει αυτό για τον Νίκο Οικονομόπουλο. Μόνο κουφέτα δε μου ζητάνε στον δρόμο. Δηλαδή το θεωρούν δεδομένο πως παντρευόμαστε. Δεν παντρεύομαι. Τον απόλυτο έρωτα τον έχω ζήσει. Νομίζω τον ζούμε δυο με τέσσερις φορές στη ζωή μας. Πρέπει να μου έρθει και δεύτερη τώρα. Κάπου εδώ κοντά είναι» είπε με νόημα η Βίκυ Κάβουρα.