Βίκυ Κάβουρα: Απάντησε στις φήμες που την θέλουν σε σχέση με τον Οικονομόπουλο

«Δεν συνηθίζω να επιστρέφω σε κάτι παλιό...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Κάβουρα: Απάντησε στις φήμες που την θέλουν σε σχέση με τον Οικονομόπουλο

Το τελευταίο διάστημα έντονες είναι οι φήμες που θέλουν ξανά σε σχέση την Βίκυ Κάβουρα με τον Νίκο Οικονομόπουλο, αρκετά χρόνια μετά το χωρισμό τους το 2015.

Η απάντηση της Κάβουρα για τον Οικονομόπουλο

Η ηθοποιός ωστόσο, ξεκαθάρισε την κατάσταση μιλώντας στην εφημερίδα Real life. «Δεν ισχύει η επανασύνδεση. Δεν συνηθίζω να επιστρέφω σε κάτι παλιό», είπε ενοχλημένη.

«Αυτή την περίοδο με απασχολεί περισσότερο ότι έχει να κάνει με την υγεία” συμπλήρωσε. “Πρόσφατα πέρασα μια περιπέτεια με τον πατέρα μου. Αντιμετώπισε ένα θέμα, αλλά ευτυχώς τώρα όλα είναι καλά. Μόνο κάτι τέτοιο μπορεί να με ρίξει», είπε στη συνέχεια.

«Δεν μπορώ να νιώθω ότι έχω μια γυναίκα, η οποία θα κάνει αυτό που θα της πω»

οικονομοποθλοσ

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή Σφαίρα 101,2 και στην Ναταλία Γερμανού και αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει την περίοδο της καραντίνας αλλά περιέγραψε και την ιδανική γυναίκα.

«Δεν έχω καταλήξει τι με κάνει ευτυχισμένο. Υπεραγαπώ τη χώρα μου, αλλά κάποιες φορές νιώθω ότι δεν ζω σε δημοκρατική χώρα, νιώθω ότι δεν έχουμε δημοκρατία. Πρέπει να πεις αυτός που θέλουν να ακούσουν όλοι. Ε, όχι! Δεν θα το κάνω.

Στην καραντίνα σκεφτόμουν αυτούς που περνάνε δύσκολα οικονομικά. Είναι ανάγκη της ψυχής μου να κάνω το οτιδήποτε που μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο ευτυχισμένο. Και ανατριχιάζει όλο μου το κορμί, ειλικρινά. Δεν μπορώ να διανοηθώ ανθρώπους που έχουν την ευχέρεια να βοηθήσουν και δεν το κάνουν», είπε αρχικά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

«Θέλω να έχω μια ισχυρή παρουσία δίπλα μου. Δεν μπορώ να νιώθω ότι έχω μια γυναίκα, η οποία θα κάνει αυτό που θα της πω εγώ. Όταν είμαι νευριασμένος το δείχνω, δεν προσποιούμαι ποτέ. Αυτό, λοιπόν, ψάχνω και στη γυναίκα. Και να με ανεβάζει, λέγοντάς μου: “Θέλω να φύγουμε αύριο και να πάμε στην Αλάσκα”...

Στην τηλεόραση το 80% από αυτά που λένε είναι αναλήθειες, αλλά δεν έχουν πει ποτέ κάτι άσχημο για μένα γιατί δεν έχω δώσει το δικαίωμα. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Αλλά αυτοί που είναι στην τηλεόραση και μιλάνε για μένα χωρίς να είμαι παρών και λένε ότι θέλουν χωρίς να γνωρίζουν την πραγματικότητα.

Μπορώ να πω όμως με απόλυτη ειλικρίνεια πως πολλές φορές, το λέω στον κόσμο, αυτά που ακούτε στην τηλεόραση για κάποιους ανθρώπους και παρουσιάζεις έναν άνθρωπο όπως θέλεις εσύ εκείνη τη στιγμή και ο κόσμος φτιάχνει, σε αυτό που έχει πλάσει στο μυαλό του γι’ αυτόν τον άνθρωπο και λες “είναι τέτοιος;”. Έχει καταντήσει αηδιαστικό να βλέπεις κάποιους να κρίνουν τους πάντες», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Νίκος Οικονομόπουλος.