Η ανάρτηση της Βίκυς Κάβουρα για τον Νίκο Οικονομόπουλο 5 χρόνια μετά τον χωρισμό τους

Κανείς δεν το περίμενε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η ανάρτηση της Βίκυς Κάβουρα για τον Νίκο Οικονομόπουλο 5 χρόνια μετά τον χωρισμό τους

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Κάβουρα δε δίστασε να κάνει για πρώτη φορά μία ανάρτηση με τον Νίκο Οικονομόπουλο, 5 χρόνια μετά τον οριστικό χωρισμό τους και η αλήθεια είναι πως την εξέλιξη αυτή δεν την περίμενε κανείς.

Η ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να κάνει Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους προκειμένου να βρίσκονται σε επαφή.

Πριν από λίγη ώρα, κάποιος follower αποφάσισε να τη ρωτήσει αν υπάρχει κάποιο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου που ακούει ξανά και ξανά και εκείνη δε δίστασε να απαντήσει με τον πιο άνετο τρόπο.

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία του πρώην συντρόφου της και αποκάλυψε πως το αγαπημένο της τραγούδι είναι το «Σκάσε ένα φιλί». Μιας και είπαμε βέβαια για τη Βίκυ Κάβουρα, δείτε εδώ τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Βίκυ Κάβουρα Νίκος Οικονομόπουλος

Επανασύνδεση για Νίκο Οικονομόπουλο - Βίκυ Κάβουρα;

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πολλές φήμες που θέλουν τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Βίκυ Κάβουρα να έχουν... επανασύνδεση, πολλά χρόνια μετά τον οριστικό χωρισμό τους.

Η είδηση ωστόσο αυτή διαψεύθηκε από το φιλικό κύκλο της αγαπημένης ηθοποιού, αφού όπως δήλωσαν είναι ελεύθερη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Μπουζιώτη στη Real life, από τον Φεβρουάριο που χώρισε με τον επιχειρηματία Γιώργο Βίγγο, η Βίκυ Κάβουρα έχει ρίξει το βάρος στα επαγγελματικά της. Ενώ, στον ελεύθερο χρόνο της απολαμβάνει την θάλασσα.

Νίκος Οικονομόπουλος Βίκυ Κάβουρα

Μετά τον «βελούδινο» χωρισμό από τον Γιώργο Βίγγο, η Βίκυ Κάβουρα δεν θέλησε να μπει σε μια νέα σχέση και σίγουρα, όπως υπογραμμίζουν δικοί της άνθρωποι, δεν έχει τη διάθεση να γυρίσει σε έναν παλιό έρωτα που έκανε καιρό να ξεπεράσει. «Η Βίκυ έχει ξετρελαθεί με το νέο τραγούδι του Οικονομόπουλου, «Σκάσε ένα φιλί» που έγινε σουξέ με το καλημέρα και το ακούει όπου σταθεί και όπου βρεθεί, ανεβάζοντας το συχνά πυκνά και στα social media! Αποτέλεσμα; Πίστεψαν όλοι πως γύρισε σε εκείνον, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει» σημειώνει ο φιλικός κύκλος της ηθοποιού στη Real life.