Αναστέναξε παραλία της Βούλας με πρόσωπο του Open - Ποια είναι

Ήταν μαζί με τον γυμναστή

Αναστέναξε παραλία της Βούλας με πρόσωπο του Open - Ποια είναι

Αναστέναξε παραλία της Βούλας με πρόσωπο του Open. Η γνωστή ηθοποιός συμμετέχει τον τελευταίο καιρό στο Just the 2 of us. Η ίδια έσκασε με μαγιό και τρέλανε τους πάντες αφού έχει ένα καλλίγραμμο σώμα

Ο λόγος για την Βίκυ Κάβουρα που πήγε σε παραλία της Βούλας με τον γυμναστή Ίων Μάγγο. Η ηθοποιός εντυπωσίασε την παραλία με το σώμα της, καθώς έχει άψογη σιλουέτα.

Η ίδια επέλεξε ένα χρυσό παρτό μαγιό και έδειξε πόσο γυμνασμένη είναι. Χωρίς ίχνος ρετούς έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της και το μικροσκοπικό της μπικίνι. Δείτε ωστόσο και γιατί χώρισε.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Just the 2 of us Βίκυ Κάβουρα

Βίκυ Κάβουρα μαγιό

Βίκυ Κάβουρα σώμα

Εκνευρισμένη η Βίκυ Κάβουρα - Το μήνυμα που έστειλε σε συνεργάτη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Εκνευρισμένη φαίνεται πως είναι η Βίκυ Κάβουρα με το Happy Day, με αποτέλεσμα να στείλει μήνυμα σε συνεργάτη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής, έπειτα από κάποιες δηλώσεις της που έπαιξαν με αφορμή μια θεατρική παράσταση που επρόκειτο να συμμετάσχει.

Συγκεκριμένα, η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στην πρώτη συνάντηση των συντελεστών της παράστασης “Το κλουβί με τις τρελές”, όπου μίλησε με τους πρωταγωνιστές. Μία εξ αυτών και και η ηθοποιός.

Ωστόσο, μετά την προβολή των δηλώσεων της η Βίκυ Κάβουρα έστειλε μήνυμα στον δημοσιογράφος της εκπομπής Μιχάλη Πλεμμένο προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Συγκεκριμένα, τους είπε πως είχε ζητήσει από την παραγωγή να μην προβληθούν οι δηλώσεις της.

Μάλιστα, το μήνυμα διάβασε στον αέρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκαλύπτοντας και το λόγο. Δείτε ωστόσο και την παρέμβαση που έκανε στην εκπομπή χθες, ο πρώην σύντροφος της Τζούλιας Νόβα.

Βίκυ Κάβουρα Happy Day

Αυτός είναι ο λόγος που εκνευρίστηκε η Βίκυ Κάβουρα και έστειλε μήνυμα στον συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Ζήτησα από την παραγωγή να μην παίξουν οι δηλώσεις μου πριν αποφασίσω αν τελικά θα συμμετέχω στην παράσταση. Ήταν μια πρώτη συνάντηση, δεν είχα διαβάσει ούτε το κείμενο. Δεν έχω αποφασίσει, ούτε υπογράψει ακόμα. Και είναι πολύ πιθανό ν