"Έσπασε" την σιωπή της η Βίκυ Κάβουρα - Για αυτό τον λόγο χώρισε

Η ατάκα της που θα συζητηθεί

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου

"Έσπασε" την σιωπή της η Βίκυ Κάβουρα για τον χωρισμό της. Αυτός είναι ο λόγος που τελείωσε την σχέση της με τον Γιώργο Βίγγο μετά από σχεδόν έναν χρόνο. Οι δηλώσεις της ηθοποιού σίγουρα θα συζητηθούν.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο χωρισμού της από τον Γιώργο Βίγγο.

«Χώρισα μάλλον γιατί δεν ήμουν ευτυχισμένη; Ξέρεις πολύ καλά ότι καμία γυναίκα δεν χωρίζει αν δεν της φταίει κάτι πολύ σημαντικό. Καμία γυναίκα δεν φεύγει από μόνη της. Νομίζω το ίδιο πονάει, τι σημασία έχει ποιος χωρίζει ποιον; Σημασία έχει ότι το διάστημα πριν χωρίσεις, που βλέπεις ότι δεν λειτουργεί, αυτό πονάει», είπε η Βίκυ Κάβουρα.

Μάλιστα, στην ερώτηση αν την φλερτάρουν, η ίδια απάντησε: «Έτσι και έτσι. Δίκιο έχουν, αν δεις το βλέμμα μου, πως κοιτάω όταν είμαι έξω, ούτε εσύ θα με φλέρταρες αν ήσουν άντρας. Είμαι πάρα πολύ αυστηρή. Από μηνύματα και Instagram πιο εύκολο τους είναι». Η Βίκυ Κάβουρα πριν λίγες ημέρες έκανε και μια αποκάλυψη για την υγεία της Άσπας Τσίνα.

Δείτε το βίντεο:

Χώρισε η Βίκυ Κάβουρα με τον Γιώργο Βίγγο

Αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός, χώρισε με τον σύντροφο της και το επιβεβαίωσε σε συνέντευξη της. Πλέον είναι επίσημο μετά την πρώτη δήλωση που έκανε στην εφημερίδα Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη.

Μπορεί η ίδια να θέλει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για να την προστατεύσει, ωστόσο, θέλησε να μιλήσει καθαρά και να ξεκαθαρίσει το τοπίο μετά τα δημοσιεύματα που βγήκαν.

Ο λόγος για την Βίκυ Κάβουρα, έχει χωρίσει από τον σύντροφό της, τον Γιώργο Βίγγο. Η αγαπημένη ηθοποιός, παραδέχθηκε τον χωρισμό της, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ήταν βελούδινος.

«Ναι, ισχύει πως η σχέση αυτή έχει τελειώσει, αλλά δεν έχω να σου πω κάτι παραπάνω, γιατί έχει περάσει καιρός. Με τον Γιώργο χωρίσαμε από τον Φεβρουάριο, οπότε είμαι καιρό μόνη. Ήταν μια μικρή σχέση που έληξε όμορφα. Ο χωρισμός μου ήταν βελούδινος», είπε η Βίκυ Κάβουρα.

Χωρισμός

Η Βίκυ Κάβουρα ωστόσο, θέλησε να μιλήσει και για το πώς αντιμετωπίζει την καραντίνα στην εκπομπή «Ευτυχείτε», και μέσα από την εξομολόγηση που έκανε συγκλόνισε μιας και παραδέχθηκε ότι είχε τρομάξει πολύ και ότι στην αρχή έκλαιγα κάθε μέρα.