Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Βίκυς Κάβουρα - «Έκλαιγα κάθε μέρα...»

Πώς αντιμετωπίζει την καραντίνα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Βίκυς Κάβουρα - «Έκλαιγα κάθε μέρα...»

Η Βίκυ Κάβουρα θέλησε να μιλήσει για το πώς αντιμετωπίζει την καραντίνα στην εκπομπή «Ευτυχείτε», και μέσα από την εξομολόγηση που έκανε συγκλόνισε μιας και παραδέχθηκε ότι είχε τρομάξει πολύ και ότι στην αρχή έκλαιγα κάθε μέρα.

Η ηθοποιός μίλησε μέσω Skype με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησε ο ιός στην Ελλάδα τρομοκρατήθηκε και κρατούσε αποστάσεις από όλους.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, χαλάρωσε και αντιμετωπίζει το όλο θέμα της καραντίνας με μεγαλύτερη ψυχραιμία, ενώ δίνει μεγάλη βάση στο πώς αντιμετωπίζει ο καθένας το χρόνο του σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο που βιώνουμε όλοι.

Ένα από τα σημεία της συνέντευξής της που συγκλόνισε, ήταν το γεγονός ότι η μητέρα της αρρώστησε με λοίμωξη του αναπνευστικού λίγο αφού ξεκίνησε η μετάδοση του κορωνοϊού στη χώρα, γεγονός που την ανησύχησε ιδιαίτερα, ενώ είχε ήδη "κάβα" από αντισηπτικά στο σπίτι της.

Συγκλονιστική ήταν και η εξομολόγηση που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για τη χειρότερη φάση της ζωής της.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων είπε:

«Τις πρώτες μέρες έκλαιγα πολύ και ανησυχούσα να μην πάθει κάτι η οικογένεια μου. Η μαμά μου είναι νοσηλεύτρια και αρρώστησε μόλις ξεκίνησε ο ιός με λοίμωξη του αναπνευστικού. Οπότε πέρασα λίγο δύσκολα. Τώρα είναι καλύτερα όμως.

Ήμουν ο άνθρωπος που έμπαινα στο σπίτι και ήμουν συνέχεια με τα αντισηπτικά κάτω από τα παπούτσια. Δεν αγόρασα τώρα αντισηπτικά και τέτοια, είχα αρκετή κάβα. Σκεφτόμουν, επίσης, ότι όποιον άνθρωπο γνωρίζω θα του λέω, "τι έκανες την περίοδο της καραντίνας;" To πως έχει διαλέξει και επιλέξει ο καθένας να διαχειριστεί τον χρόνο του αυτή την περίοδο σημαίνει πάρα πολλά για τον χαρακτήρα του».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε η Βίκυ Κάβουρα στην εκπομπή «Ευτυχείτε»: