Βίκυ Κάβουρα: "Την χειρότερη περίοδο της ζωής μου δεν την ήξερε ούτε η οικογένεια μου"

Τι ήταν αυτό που είχε κρύψει;

Βίκυ Κάβουρα:

"Την χειρότερη περίοδο της ζωής μου δεν την ήξερε ούτε η οικογένεια μου". Η Βίκυ Κάβουρα μιλάει "ανοιχτά" για το πρόβλημα που είχε αντιμετωπίσει και δεν το ήξερες κανείς. Η ίδια δεν δίστασε να τα αποκαλύψει όλα on camera!

Συγκεκριμένα μάλιστα, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου, και εκτός από την οικονομική κρίση που πέρασε, αναφέρθηκε και στον έρωτα της ζωής της!

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Την χειρότερη περίοδο οικονομικά της ζωής μου δεν το ήξεραν ούτε οι γονείς μου και ο κόσμος νόμιζε ότι είμαι πλούσια. Ήταν οι συγκυρίες, ήταν η περίοδος της κρίσης. Θέλω να είμαι ανεξάρτητη, κι ας έχω σύντροφο. Να πατάω στα πόδια μου. Τα δικά μου και τα δικά του. Θέλω να δίνω, αλλά δεν έχω ανάγκη να ζητάω. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου βγαίνει. Έμεινα τέσσερα χρόνια μόνη μου, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό. Δεν ήμουν μόνη μου, δεν είχα πάει σε κάποιο μοναστήρι. Ήθελα έναν άνθρωπο που θα ταιριάζουν οι ψυχές μας. Ώστε να εμπιστευτώ και να μπω σε μια σχέση. Θέλω ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου να είναι καλός, να έχει καλοσύνη μέσα του. Και ερωτικά… Να είναι καλοί, να μην ασχολούνται με κακίες. Να είναι άντρας να προσέχει τη γυναίκα του…»

«Δεν έχω γνωρίσει το αγόρι μου στην μαμά μου. Είμαστε πέντε μήνες μαζί. Βγαίνουμε συνέχεια δεν καθόμαστε καθόλου σπίτι».

Δείτε την σε πρόσφατη έξοδό της, όπου μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω της, μαζί με τον αγαπημένο της!

Βίκυ Κάβουρα: Συγκλονίζει για το τροχαίο που είχε - «Ήρθε ένα λεωφορείο και με έκανε...»!

Συγκλονίζει με την εξομολόγηση της για το τροχαίο που είχε η Βίκυ Κάβουρα. «Ήρθε ένα λεωφορείο και με έκανε...», αποκάλυψε.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι yes» και αναφέρθηκε στην ημέρα που παραλίγο να χάσει τη ζωή της.

«Ήμουν και αγοροκόριτσο γιατί μου άρεσε πολύ η παρέα με τα αγόρια. Μετά νευρίαζα και τα χτυπούσα τα αγόρια. Έχω φίλους μου στη Σπάρτη που τους αγαπώ πολύ, οι οποίοι έχουν γρατζουνιές από μένα, τους χτυπούσα.

Βίκυ Κάβουρα: "Με τον Γιώργο Λιάγκα τα βρήκαμε! Αυτό έχω μόνο να πω!"

Όταν παίζει ένα αγοράκι με ένα κοριτσάκι και πάει μετά στο να σου δώσω κι ένα φιλάκι, εκεί εγώ τρελαινόμουν και τα κολλούσα στον τοίχο. Με τον αδερφό μου μιλάμε με τα… μάτια και μοιραζόμαστε τα πάντα.

Είχα ένα μικρό αυτοκίνητο, ήταν ένα stop, ήμουν ζαλισμένη συναισθηματικά, άσχημη φάση της ζωής μου αυτή πολύ… Κοίταξα δεξιά, ενώ έπρεπε να κοιτάξω αριστερά και μου ήρθε ένα λεωφορείο και με έκανε… Νομίζω ότι μετά από αυτό, που μου δόθηκε δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, είμαι αρκετά καλή οδηγός», είπε η Βίκυ Κάβουρα.