Βίκυ Κάβουρα: Αποκάλυψη για την υγεία της Άσπας Τσίνα - "Μου μίλησε, είναι άρρωστη, μάτωσε..."

Μίλησε για την αποχώρησή της

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Βίκυ Κάβουρα: Αποκάλυψη για την υγεία της Άσπας Τσίνα -

Μια αποκάλυψη αναφορικά με την Άσπα Τσίνα και την υγεία της ήρθε από την Βίκυ Κάβουρα, που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. Η ίδια είπε ότι έχει μιλήσει με την τραγουδίστρια και ότι είναι άρρωστη. "Μάτωσε η καρδιά μου" ανέφερε χαρακτηριστικά".

Ειδικότερα η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την αποχώρηση της Άσπας Τσίνα από το J2US. Να σας υπενθυμίσουμε ότι η παίκτρια έφυγε οικειοθελώς επικαλούμενη πρόβλημα υγείας. Η Βίκυ Κάβουρα λοιπόν, μιλώντας τώρα στον Alpha είπε μεταξύ άλλων ότι η Άσπα ήταν όντως πολύ ταλαιπωρημένη.

Ακόμα ανέφερε ότι η τραγουδίστρια δεν έφυγε από το show Λόγω των αντιπαραθέσω που υπήρχαν, αλλά όντως είχε θέμα. "Δεν έφυγε για τους καβγάδες, που δεν ήταν καβγάδες αλλά κάποιες διαφωνίες που είχε η Άσπα. Δεν τίθεται θέμα συμπάθειας ή όχι" είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ακόμα ότι:

"Επειδή μιλήσαμε όταν τελείωσε το show, η Άσπα ήταν πολύ ταλαιπωρημένη, είναι άρρωστη, μάτωσε η καρδιά μου. Όταν τίθεται θέμα υγείας δεν σκεφτόμαστε αν θα μείνω δεν θα μείνω. Εγώ κατάλαβα προχθές ότι έχει θέμα υγείας, την είδα, δεν ήταν καλά, δεν ήταν καθόλου καλά. Της στέλνω όλη μου την αγάπη και να γίνει καλά σύντομα”. Πάντως είχαμε και μια αναπάντεχη σπόντα στο show. Δείτε εδώ τι "παίχτηκε" ανάμεσα στην Βίκυ Κάβουρα και την Βίκυ Σταυροπούλου. Χαμός!

Εκτός από την Βίκυ Κάβουρα που έκανε την αποκάλυψη για την Άσπα Τσίνα και την υγεία της μίλησε και ο Νίκος Κοκλώνης - Τι είπε για το αν είναι άρρωστη;

Εκτός από την Βίκυ Κάβουρα στην κάμερα της εκπομπής του Alpha μίλησε και ο Νίκος Κοκλώνης, που αναφέρθηκε επίσης στην υγεία της τραγουδίστριας και στην αποχώρησή της από το μουσικό show του Open.

"Όταν κάναμε το γύρισμα η Άσπα ήταν πάρα πολύ κουρασμένη. Όταν βγήκαμε σε διάλλειμα κάθισε στα σκαλιά γιατί τα πόδια της ήταν πρησμένα. Και αυτό το είδα με τα μάτια μου. Δεν είναι εύκολο αυτό που περνάει. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε την Άσπα και εύχομαι σύντομα να είναι καλύτερα και να είναι πάλι μαζί μας" είπε χαρακτηριστικά".

"Δεν υπήρξε κάποια κόντρα που την έκανε να φύγει από το show. Μέχρι η Άσπα να γυρίσει έχω μια ιδέα για το ποιος θα την αντικαταστήσει. Αλλά μπορεί να επιστρέψει και κάποιος από τους coaches που έχουν φύγει" πρόσθεσε ακόμα ο παρουσιαστής του show.

Νίκος Κοκλώνης υγεία Άσπας Τσίνα