Τζούλια Νόβα: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισε με το σύντροφό της μετά από 12 χρόνια σχέσης

Ο Γιάννης Μάρκου «έσπασε» τη σιωπή του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τζούλια Νόβα: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισε με το σύντροφό της μετά από 12 χρόνια σχέσης

Η Τζούλια Νόβα και ο σύντροφός της, Γιάννης Μάρκου μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας, χώρισαν και η είδηση έσκασε σαν «βόμβα», καθώς δεν το περίμενε κανείς. Ο πραγματικός λόγος που τους έκανε να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έγινε γνωστός μέσα από την εκπομπή Happy Day.

Μόλις χθες έγινε γνωστή η είδηση πως η Τζούλια Νόβα χώρισε με τον επιχειρηματία σύντροφό της, χωρίς ωστόσο να μαθαίνουμε το γιατί. Μάλιστα, ο χωρισμός ήρθε μετά την αναβολή του γάμου τους λόγω κορωνοϊού, αλλά και τις δηλώσεις που έκανε για τη σχέση τους πριν περίπου δεκαπέντε ημέρες. Το μοντέλο είχε μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια.

Σήμερα το πρωί λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, πως επικοινώνησε με την Τζούλια Νόβα η οποία επιβεβαίωσε το γεγονός, χωρίς να δίνει βέβαια παραπάνω πληροφορίες. Ωστόσο, το Happy Day, ήρθε σε επαφή με τον επιχειρηματία πρώην σύντροφό της και έκανε δηλώσεις για το χωρισμό.

Τι είπε ο Γιάννης Μάρκου για το χωρισμό του με την Τζούλια Νόβα

Τζούλια Νόβα χωρισμός

Ο Γιάννης Μάρκου «έσπασε» τη σιωπή του και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που χώρισαν. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε μεγάλο ρόλο έπαιξε η καραντίνα. Η Τζούλα Νόβα μετά το τέλος της, πήρε την απόφαση να αλλάξει τρόπο ζωής και να κάνει extreme sport, κάτι που στον ίδιο δεν αρέσει.

Μετά την προβολή της δήλωσης του, η ομάδα του Happy Day ξεκίνησε να σχολιάζει το γεγονός. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάποια στιγμή που πήρε τον λόγο, δήλωσε πως η Τζούλια Νόβα σύμφωνα με τα όσα κατάλαβε η ίδια, από τα λόγια του συντρόφου της, έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο Happy Day:

Το σπίτι ωστόσο που έμενε με τον Γιάννη Μάρκου πριν μετακομίσει στη μητέρα της μετά το χωρισμό τους, το έχετε δει; Θα σας πέσει το σαγόνι.