Τζούλια Νόβα: Έχετε δει το σπίτι της; Θα σας "πέσει" το σαγόνι

Απίστευτο σπίτι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τζούλια Νόβα: Έχετε δει το σπίτι της; Θα σας

Έχετε δει το σπίτι της Τζούλια Νόβα; Θα σας "πέσει" το σαγόνι. Οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ανά καιρούς στο Instagram, πραγματικά μας έχουν εντυπωσιάσει, καθώς είναι μοντέρνο και με πολύ όμορφη διακόσμηση σε αυτό.

Έχεις δει το σπίτι της Τζούλια Νόβα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο τηλεπαιχνίδι «Τροχό της Τύχης»; Είναι σαν να έχει βγει από παραμύθι.

Η Τζούλια Νόβα μένει σε μια μονοκατοικία που επικρατεί, το λευκό χρώμα και το μάρμαρο με minimal διακόσμηση και πίνακες που έχει φτιάξει η ίδια.

Το σπίτι της έχει δύο σαλόνια, ένα μικρό, με μαύρο χρώμα, και στο μεγάλο σαλόνι έχει έναν πελώριο μπεζ δερμάτινο καναπέ αλλά και ένα ενεργειακό τζάκι.

Εκτός από τα δωμάτια και τα μπάνια, έχει μία μεγάλη κουζίνα που είναι αξιοθαύμαστη, ενώ διαθέτει ένα γυμναστήριο, αλλά και home cinema με έναν μεγάλο μαύρο βελούδινο καναπέ.Ξέρατε ωστόσο ότι το μοντέλο κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα με τον αγαπημένο της. Τι αποκάλυψαν;

Δείτε φωτογραφίες:

Ωστόσο εκτός από το σπίτι της η Τζούλια Νόβα πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε πως ο γάμος της αναβάλλεται

Αναβάλλεται ο γάμος της Τζούλια Νόβα, με το μοντέλο να μιλά για αυτό στην κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα. Μάλιστα η ίδια αναφέρθηκε και στον πατέρα της. Τι είπε για την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη στην εκπομπή του Open;

Το μοντέλο μίλησε λοιπόν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για τον γάμο της που ήταν να γίνει τον Σεπτέμβρη που μας έρχεται. Αιτία για την αναβολή του γάμου της φυσικά και ήταν ο κορωνοϊός, αφού δεν είναι η μόνη διάσημη - αλλά και μη - που έχει αναγκαστεί να μεταφέρει τα πλάνα της, λόγω και της πανδημίας.

Η ίδια είπε ότι ο γάμος θα γίνει ωστόσο μπορεί αυτό να συμβεί τον ερχόμενο Μάη, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα της τον οποίο δεν θέλει να βρεθεί εκεί.

“Δεν σκεφτόμουν να καλέσω τον πατέρα μου στον γάμο. Δεν θα τον ήθελα κιόλας δίπλα μου θα αισθανόμουν περίεργα επειδή όπως έχω ξαναπεί δεν τον αντιλαμβάνομαι ακριβώς σαν μπαμπά μου. Στην ουσία πια για μένα είναι ένας ξένος”.