Η Τζούλια Νόβα ανακαινίζει το σπίτι με τον σύντροφό της

Δεν θέλουν να ρουτινιάσουν λόγω καραντίνας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Τζούλια Νόβα ανακαινίζει το σπίτι με τον σύντροφό της

Εν όψη καραντίνας όλοι βρίσκουμε πράγματα στο σπίτι για να καταπιαστούμε και να μην ρουτινιάσουμε! Η Τζούλια Νόβα μίλησε αποκλειστικά στο περιοδικό YOU και αποκάλυψε πως εκείνη και ο σύντροφός της αποφάσισαν να ανακαινίσουν το σπίτι τους για να ξεφύγουν λίγο από την βαρετή καθημερινότητα.

Είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι κι εδώ και αρκετά χρόνια συγκατοικούν - δείτε φωτογραφίες από το σπίτι τους. Μιας και ο κορωνοϊός, λοιπόν, τους έχει κλείσει σπίτι βρήκαν να κάνουν κάτι δημιουργικό!

Η αποκάλυψη της Τζούλια Νόβα για την ανακαίνιση που κάνει στο σπίτι με τον σύντροφό της.

«Με τον Γιάννη δεν θέλουμε να ζήσουμε τη Μέρα της Μαρμότας όπου κάθε μέρα κυλάει ακριβώς με το ίδιο μοτίβο. Σηκώσαμε μανίκια, ανακαινίζουμε δύο δωμάτια (είχαμε τα υλικά στην αποθήκη του σπιτιού), βάφουμε τοίχους, φτιάχνουμε τα πατώματα... Τις τέσσερις πρώτες μέρες που ήμουν κλεισμένη στο σπίτι έκανα γιόγκα, μαγείρευα και μάλιστα πολύ, έτρωγα συνέχεια (δεν είχα τι άλλο να κάνω), ώσπου μια μέρα σηκώθηκα από τον καναπέ και είπα πως πρέπει να κάνω κάτι γιατί θα τρελαθώ... Κι όταν θέλω να ξεφύγω, παίρνω στα σκυλάκια μου και πάμε στο δάσος της Βαρυμπόμπης σε απόμερα σημεία χωρίς κόσμο. Είναι θλιβερό, τις πρώτες μέρες που ερχόμουν εδώ έβλεπα κόσμο να κάνει βόλτα ο ένας κοντά στον άλλον σαν να μην καταλάβαιναν πως πρέπει να κρατάμε αποστάσεις. Θύμωνα, εγώ ξέρω δρομάκια που οδηγούν σε πιο έρημα μέρη και μόνο εκεί πηγαίνω».

Να σας υπενθυμίσουμε, βέβαια, πως πριν από αρκετό καιρό σας είχαμε αποκαλύψει πως ενδέχεται μετά τον Τροχό της τύχης, που ήταν η τελευταία της δουλειά στην τηλεόραση, να επιστρέψει ξανά με δική της εκπομπή! Δείτε εδώ όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ