Νάσος Παπαργυρόπουλος - Βίκυ Κάβουρα: Φουντώνουν οι φήμες σχέσης

Τα τρυφερά στιγμιότυπα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νάσος Παπαργυρόπουλος - Βίκυ Κάβουρα: Φουντώνουν οι φήμες σχέσης

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος για άλλη μια φορά μας εντυπωσίασαν με τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, καθώς ταιριάζουν αρκετά.

Η Βίκυ Κάβουρα ήταν εκείνη η οποία δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες όπου είχε έρθει πιο κοντά με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο. Η ίδια δεν δίστασε να γράψει στην λεζάντα: «Happy together project».

Αρκετοί θεώρησαν πως είναι ζευγάρι όμως όπως φαίνεται οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν για να διαφημίσουν κάποια μαγιό.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Βίκυς Κάβουρα

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Βίκυς Κάβουρα

Η Βίκυ Κάβουρα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τη δημοσιογράφο Νάντια Αδαμοπούλου και μέσα σε όλα προχώρησε σε ένα ξέσπασμα.

Η γνωστή ηθοποιός που λάνσαρε και την δική της εταιρία με ρούχα, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή καθώς και τις σχέσεις που της χρεώνουν ανά καιρούς.

Θεωρείς ότι είσαι παρεξηγημένη ως προς τα media ή το κοινό, γιατί συνήθως βγάζεις μία συστολή στις συνεντεύξεις σου.

Παρεξηγημένη δεν ξέρω αν είναι η σωστή λέξη. Ωστόσο, ναι, έχω μία συστολή, γιατί περιμένω πάντα να ακούσω την ερώτηση που θα με ενοχλήσει.

Όλα αυτά τα χρόνια προφυλάσσεις την προσωπική σου ζωή. Καθώς μεγαλώνεις, μπορεί να αλλάξει αυτό;

Νομίζω ότι η προσωπική ζωή όταν γίνεται «μη προσωπική», χαλάει. Είναι από τα πιο ευαίσθητα θέματα και θεωρώ ότι δεν πρέπει να αγγίζεται. Ποτέ δεν μου άρεσε να την προβάλλω. Παρόλα αυτά, βλέπεις, χρεώνομαι κάθε μήνα και διαφορετικό σύντροφο. Είμαι πολύ επιλεκτική και ευαίσθητη. Δυσκολεύομαι να επιλέξω και να κρατήσω έναν άνθρωπο δίπλα μου.

Στα ακραία δημοσιεύματα πώς αντιδράς; Εκνευρίζεσαι, στεναχωριέσαι, κινείσαι νομικά;

Νιώθω απροστάτευτη, αυτό με πονάει. Γιατί να λένε για εμένα αυτό; Αν ήμουν σε έναν γάμο ή ήμουν μητέρα, θα έγραφαν με τέτοια ευκολία πράγματα που δεν ισχύουν ή ότι είμαι με έναν άνθρωπο ενώ στην πραματικότητα δεν είμαι;

Πώς σχολιάζεις τα πρόσφατα δημοσιεύματα που σε θέλουν σε σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη;

Τα διαψεύδω φυσικά. Κάνουμε παρέα πολλά χρόνια με τον άνθρωπο αυτό, έχουμε κοινές παρέες, έχει τύχει να κάνουμε κι άλλες φορές κοινές διακοπές. Τώρα ξαφνικά για κάποιο λόγο βγαίνει αυτό.

 Βίκυ Κάβουρα δηλώσεις για σύντροφο