"Ραγίζει" καρδιές η ανάρτηση του FY - Το τελευταίο «αντίο» στον Mad Clip

«Έχασα ένα μεγάλο κομμάτι τις καρδιάς μου αλλά...»

Το τελευταίο «αντίο» είπαν στον γνωστό τράπερ Mad Clip στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου οι συγγενείς και φίλοι του αλλά και πλήθος κόσμου. Η είδηση πως έφυγε από την ζωή την περασμένη Πέμπτη εξαιτίας του τροχαίου συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Μάλιστα, ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο κοιμητήριο το Παλαιού Φαλήρου, ήταν και ο πολύ καλός φίλος του, ο FY. Και οι δυο είχαν κάνει αρκετές συνεργασίες μαζί ενώ τα τραγούδια τους είχαν αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο από διάφορες ηλικίες.

Expand player

Λίγη ώρα μετά από την τελετή ο FY θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου ήταν άκρως συγκινητική καθώς "ράγισε" καρδιές. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: « Σήμερα αδερφέ μου, όλη η χώρα σε είδε να στέφεσαι, να γίνεσαι βασιλιάς.. Έχασα ένα μεγάλο κομμάτι τις καρδιάς μου αλλά ξέρω ότι κέρδισα έναν φύλακα άγγελο… Χαίρομαι που δυο ώρες πριν φυγεις σε χαιρέτισα και σου είπα ότι σαγαπαω.

Τα λόγια είναι περιττά, σ ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθες, όσα ρισκάρες και θυσίασες για μένα. Από τοτε που κοιμόμουν στο σαλόνι σου ποσά βραδια το 2018 μέχρι όλη την καραντίνα που περάσαμε να παίζουμε παιχνίδια και να τρώμε σχεδόν κάθε βράδυ, we came a long way big bro . Ima keep your legacy going! Long live my brother. LEGEND!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του FY για τον Mad Clip

Ελένη Φουρέιρα: Πιο συντετριμμένη από ποτέ - Έτσι αποχαιρέτησε τον Mad Clip

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα οι φίλοι, συγγενείς αλλά και οι θαυμαστές του γνωστού τράπερ στον στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Ο Mad Clip έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης έπειτα από το μοιραίο τροχαίο το οποίο του κόστισε την ίδια του την ζωή στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ανάμεσα στα άτομα τα οποία δεν μπορούν να πιστέψουν την τρομερή απώλεια του γνωστού τράπερ είναι και η Ελένη Φουρέιρα η οποία ήταν συντετριμμένη στην εκκλησία. Μάλιστα, και οι δυο ήταν πολύ φίλοι καθώς τον περασμένο Μάιο είχαν συνεργαστεί, κυκλοφορώντας το τραγούδι «Μπορεί».

Λίγες ώρες μετά την κηδεία η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον Mad Clip, ενώ στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Να ξέρεις ότι σε αυτήν την ζωή αγαπήθηκες πολύ! Καλό ταξίδι φιλαράκι μου…».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Τσακίζει» καρδιές η ανάρτηση της φίλης του Mad Clip

Mad Clip: Σπάραξε η γιαγιά του - «Είμαι απαρηγόρητη, κλαίω και χτυπιέμαι! Το καλό μου το παιδί..»

TAGS