Κηδεία Mad Clip: Στα λευκά, άβαφη και με άφτιαχτο μαλλί η Ελένη Φουρέιρα

Εμφανώς συντετριμμένη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κηδεία Mad Clip: Στα λευκά, άβαφη και με άφτιαχτο μαλλί η Ελένη Φουρέιρα

Πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου για να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο σε όλους τράπερ, Mad Clip. Η μητέρα του και η αδερφή του τραγικές φιγούρες πίσω από λευκό φέρετρό την ώρα που έμπαινε στην εκκλησία.

Πέρα από θαυμαστές που έπνιξαν την εκκλησία με καπνογόνα, υπήρξαν εκεί και πολλοί διάσημοι της ελληνικής showbiz, όπως η Ελένη Φουρέιρα που ήταν πολύ κοντά στον τραγουδιστή.

Οι δυο τους είχαν τραγουδήσει μαζί και μια από τις πιο μεγάλες του επιτυχίες. Η τραγουδίστρια εμφανώς καταρρακωμένη έφτασε στην εκκλησία μαζί με την οικογένεια του Mad Clip ντυμένη στα λευκά και άβαφη.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε πολλά.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την κηδεία του Mad Clip

Κηδεία Mad Clip Ελένη Φουρέιρα

Mad Clip κηδεία τάμτα

Κηδεία Mad Clip STAN

Κηδεία Mad Clip οικογέενια

 Κηδεία Mad Clip

 Κηδεία Mad Clip εκκλησία

Να προσθέσουμε πως η διαδικασία θα μεταδοθεί live στο Youtube και μπορείτε να την δείτε εδώ.

Άνθρωποι που τον γνώριζαν και άλλοι που τον αγάπησαν μέσα από τη μουσική του ήταν στο κοιμητήριο με ένα λουλούδι στο χέρι και δάκρυα για τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου τους καλλιτέχνη.

Ο κόσμος που βρέθηκε μάλιστα στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου υποδέχθηκε με χειροκροτήματα και τα δικά του τραγούδια τον Mad Clip όταν έφτασε στο ολόλευκο φέρετρο.

Αποκαρδιωτικό το μήνυμα της Ελένης Φουρέιρα για τον Mad Clip

Η Ελένη Φουρέιρα λοιπόν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα story στο οποίο γράφει χαρακτηριστικά: «Οι λέξεις πασχίζουν να βρουν μορφή στων δακρύων σου το σύμπαν».

Αποκαρδιωτικό το μήνυμα της Ελένης Φουρέιρα για τον Mad Clip