Κηδεία Mad Clip: Δείτε την εδώ live!

Καρέ καρέ όλα όσα θα συμβούν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κηδεία Mad Clip: Δείτε την εδώ live!

Οι πρώτες εικόνες έχουν ήδη κυκλοφορήσει και στην εκκλησία επικρατεί ένας πανζουρλισμός από κόσμο. Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές στις 16:30 ηώρα θα πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τράπερ Mad Clip.

Ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου άνοιξε βίντεο στο Youtube για να παρακολουθήσουν live την εξόδιο Ακολουθία για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν.

Live η κηδεία του Mad Clip

Εξέλιξη θρίλερ με τον θάνατο του Mad Clip: "Ίσως είναι εγκληματική ενέργεια"

O παππούς του Mad Clip έσπασε για πρώτη φορά την σιωπή του και μιλώντας στην εκπομπή ALPHA Παντού αποκάλυψε πως θεωρεί ότι ο θάνατος του εγγονού του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως πιστεύει ότι κάποιος πείραξε το αμάξι όσο εκείνος βρισκόταν στον γάμο.

«Πρώτον να σας πω για το ατύχημα. Πήγα και εγώ ο ίδιος, παρακολούθησα από τις τηλεοράσεις και τα λοιπά. Πιστεύω ότι δεν ήταν κανένα λάθος του εγγονού μου, γιατί ήταν από τους καλούς οδηγούς», είπε ο παππούς του αδικοχαμένου τράπερ.

Και πρόσθεσε: «Ο εγγονός μου ούτε ήταν τρελός να φρενάρει, ούτε τίποτα. Ήταν οδηγός από τους λίγους. Έτρεχε στην Κύπρο σε αγώνες, ήταν από τους καλούς οδηγούς. Πως έφυγε το αυτοκίνητο; Μπορεί να υπήρξε και εγκληματική ενέργεια».

«Δεύτερον όσον αφορά τον εγγόνο μου, που ανέβηκε ψηλά, ανέβηκε με τον αγώνα του και με το σπαθί του. Ο ίδιος αγωνίστηκε πολλά χρόνια για να πετύχει. Το παιδί το πονάω τόσο πολύ, γιατί του παιδιού μου το παιδί δυο φορές παιδί και εκτός αυτού μεγάλωσε μαζί μου για πολλά χρόνια, εγώ αυτός και η γιαγιά του…», είπε μεταξύ άλλων ο παππούς του Mad Clip, κύριος Παναγιώτης.

Δείτε αναλυτικά την συνέντευξή του στο παρακάτω βίντεο: