Εσπευσμένα για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Ποια η κατάστασή του

Ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με κολικό νεφρού και βρίσκεται στη Δ’ Παθολογική Κλινική, σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία μας πριν από λίγα λεπτά.

Υπενθυμίζουμε, πως πριν από περίπου 2 μήνες νοσηλεύτηκε ξανά λόγω υψηλού πυρετού. Για ότι νεότερο θα επανέλθουμε. Εμείς ευχόμαστε καλή ανάρρωση.

Expand player

Big Brother 2: Το τηλέφωνο που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον Γρηγόρη Γκουντάρα πριν την πρεμιέρα

Το βράδυ της Κυριακής (29/8), ο Γρηγόρης Γκουντάρας μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο, Νάταλι Κάκκαβα, έκαναν πρεμιέρα για το Big Brother 2 και ο αγαπημένος παρουσιαστής, δέχθηκε ένα ιδιαίτερο τηλεφώνημα από τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Οι δυο τους είναι καλοί φίλοι από παλιά και μάλιστα στην περσινή σεζόν συνεργάστηκαν για κάποιους μήνες στο Ευτυχείτε.

Μπορεί λοιπόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος να μην έχει μιλήσει κατά καιρούς με τα καλύτερα λόγια για το Big Brother και τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ, ωστόσο δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον φίλο του για τη νέα αυτή αρχή που κάνει στην καριέρα του.

«Γλυκέ μου αγαπημένε Ανδρέα, το τηλεφώνημά σου με συγκλόνισε… Σε αγαπώ, σε ευχαριστώ πολύ και σύντομα ξανά στις επάλξεις όπως μόνο εσύ ξέρεις», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σε σοκ ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τα Γλυκά Νερά - «Είναι βαρβαρότητα»

O Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε τον Λάκη Λαζόπουλο να βουρκώσει στον αέρα του Ευτυχείτε