Σε σοκ ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τα Γλυκά Νερά - «Είναι βαρβαρότητα»

Οργισμένος με τον πιλότο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε σοκ ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τα Γλυκά Νερά - «Είναι βαρβαρότητα»

Σοκαρισμένος με την υπόθεση των Γλυκών Νερών είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε έκανε λόγο για ένα οργανωμένο έγκλημα και τόνισε πως η βαρβαρότητα ξεχειλίζει από τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για τα Γλυκά Νερά

«Όπου και να την πιάσεις την ιστορία είναι τρομακτική. Να σκεφτείς αυτό το κορίτσι που χάθηκε; Είναι δυσαναπλήρωτο το κενό. Η ζωή είναι πολύτιμη.

Δεν μπορούμε να την αντιμετωπίζουμε ούτε ως είδηση. Να σκεφτείς αυτό το μικρό κοριτσάκι που θα βρεθεί χωρίς μητέρα, αλλά και χωρίς πατέρα -ευτυχώς- έχοντας πάνω της όλο αυτό το δράμα. Αυτό το κορίτσι σε όποια ενημέρωση κι αν έχει, δεν θα μπορέσεις να της κρύψεις την αλήθεια. Είναι μια κατεστραμμένη ζωή. Μακάρι να κάνει την υπέρβαση.

Είμαστε θεατές σε αυτόν τον παραλογισμό, την αγριότητα, τη βαρβαρότητα. Παρόλο που όλοι το προσεγγίζαμε και βλέπαμε. Γιατί να ζούμε τέτοια αγριότητα και μάλιστα με τέτοια λεπτομέρεια.

Χθες που έμαθα ότι ομολόγησε, θα σας πω το εξής απλό. Εγώ βλέπω ποδόσφαιρο αυτές τις μέρες και δεν μπόρεσα ούτε αυτό να δω. Σήμερα ξύπνησα, μπήκα να ενημερωθώ να δω τι είπε. Όλο αυτό έρχεται σε συλλογικό επίπεδο. Ένας “γεννημένος” δολοφόνος έρχεται να βγάλει την αγριότητα και τη βαρβαρότητα απέναντι στη γυναίκα του, στο παιδί του και σε όλη την κοινωνία, στους γονείς, στη γειτονιά σε όλους», είπε και πρόσθεσε: «Είναι ένα οργανωμένο έγκλημα».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - αποφασίστηκε: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Βαρύτατη είναι η ποινική δίωξη που ασκήθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος του καθ' ομολογία δολοφόνου της ατυχης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Ο 32χρονος σύζυγοκτόνος κρίθηκε μάλιστα ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων αλλά και ύποπτος φυγής, σύμφωνα με το σκεπτικό του εντάλματος που εκδόθηκε για τη σύλληψή του.

Τώρα η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του 32χρονου είναι για δυο κακουργήματα και δυο πλημμελήματα.

  • Ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και
  • Κακοποίηση ζώου.

Τα πλημμελήματα για τα οποία του ασκήθηκε δίωξη είναι:

  • ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του.
  • ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

Τι ένταλμα

Οι αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης εις βάρος του 32χρονου, κρλινονταν τον:

  • ύποπτο φυγής λόγω της ιδιότητάς του ως πιλότου και της οικονομικής του επιφάνειας.
  • ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εξαιτίας του τρόπου που σκότωσε την Καρολαιν και του τρόπου παραπλάνησε τις αρχές με ψευδή στοιχεία που δείχνουν ότι δεν έχει αναστολές.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρανακριτικά ο συζυγοκτός ανέφερε μεταξύ άλλωντα εξής: "Δεν ήθελα να τη σκοτώσω, έπαθα σοκ όταν το κατάλαβα, σκέφτηκα το παιδί".