O Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε τον Λάκη Λαζόπουλο να βουρκώσει στον αέρα του Ευτυχείτε

«Η αρρώστια ήταν αμείλικτη παρόλο που...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
O Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε τον Λάκη Λαζόπουλο να βουρκώσει στον αέρα του Ευτυχείτε

Ο Λάκης Λαζόπουλος βγήκε στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε με σκοπό να μιλήσει για το βιβλίο που έγραψε μετά το θάνατο της αγαπημένης του συζύγου. Ωστόσο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον έκανε να βουρκώσει όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του αδερφού του, Θάνου.

Όσα είπε o Μικρούτσικος και έκανε τον Λαζόπουλο να βουρκώσει

«Ο Λάκης βοήθησε πάρα πολύ, έχοντας την εμπειρία, τον Θάνο. Ήταν συνεργάτες κολλητοί όταν ο Θάνος ήταν καλά. Αλλά όταν ο Θάνος αρρώστησε, ο Λάκης με την εμπειρία που είχε τον πήγε στους καλύτερους γιατρούς στην Ευρώπη και είναι μέρος αυτού του εφαλτηρίου στο οποίο πάτησε ο Θάνος για να είναι δυναμικός μέχρι τέλους. Όλη αυτή η συμπαράσταση που είχε από τον Λάκη σε ιατρικό και ανθρώπινο επίπεδο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και συνέχισε: «Η αρρώστια όμως ήταν αμείλικτη παρόλο που ο Λάκης τον οδήγησε στις αυθεντίες της Ευρώπης με μια εκπληκτική συμπεριφορά εκ μέρους του» πρόσθεσε. «Ακόμα και όταν δεν πήγαινε στο εξωτερικό, τηλεφωνούσαν και έστελναν εκπροσώπους. Δυστυχώς η αρρώστια ήταν τέτοια που χάσαμε τον Θάνο. Το ξέρει ο Λάκης γιατί ήταν δίπλα του το βράδυ που έφυγε».

«Η ιστορία με το κότερο και τα ναρκωτικά στοίχισε στην Τασούλα μου»

Mια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος στο περιοδικό «Down Town», όπου, μεταξύ άλλων μίλησε και για το σημείο του βιβλίου του στο οποίο γίνεται αναφορά στην ιστορία με το κότερο και τα ναρκωτικά.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός, ανέφερε πως η ιστορία αυτή στοίχισε στην αείμνηστη σύζυγο του, που πίστευε στην καθαρότητα. Το σχόλιο των 10 μικρών Μήτσων για τον Αλέξη Κούγια.

Μέσα στο βιβλίο κάνετε μια αναφορά στην ιστορία με το κότερο και τα ναρκωτικά που υπήρχαν μέσα σε αυτό. Γιατί το δημοσιοποιήσατε τώρα; Σας στοίχισε αυτό;

Λάκης Λαζόπουλος ναρκωτικά κότερο

Γιατί ήθελα να δημοσιοποιήσω το τεστ DNA περί καθαρότητας. Αυτό που έγινε στο κότερο είναι άλλο βιβλίο –αυτό κι αν ήταν μια καθαρή κωμωδία. Στοίχισε στην Τασούλα, που μου έλεγε ξανά και ξανά «τι κερδίζεις με το να φαντάζονται ότι κάνεις ναρκωτικά;». Πίστευε στην καθαρότητα. Θυμάμαι ένα βράδυ πήραμε ένα ταξί.

Εγώ μπήκα από τη μεριά του οδηγού και δεν με είδε αυτός. Κάποια στιγμή άρχισε μια κουβέντα και μεταξύ άλλων μας έλεγε ότι με είχε δει μια μέρα κόκαλο από τα ναρκωτικά. Τον πλήρωσα στο τέλος και του λέω «σ’ ευχαριστώ που με είδες χωρίς να έχεις δει». Επειδή λοιπόν της το χρωστούσα της Τασούλας να το ξεκαθαρίσω αυτό και δεν ήθελα κι εγώ να κρατάω στο ντουλάπι μου πράγματα, είπα.