Αντιδράσεις στο Πρωινό με την κίνηση της Καλογρίδη να βάλει αστυνομικούς σε πρόμο του βιβλίου του Λαζόπουλου

«Οι αστυνομικοί πληρώνονται για άλλους λόγους»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αντιδράσεις στο Πρωινό με την κίνηση της Καλογρίδη να βάλει αστυνομικούς σε πρόμο του βιβλίου του Λαζόπουλου

Ο Λάκης Λαζόπουλος κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο με τίτλο "Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου" και η Νατάσα Καλογρίδη θέλοντας να το προωθήσει, έβαλε αστυνομικούς να πρωταγωνιστήσουν σε βίντεο της.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έδωσε από ένα βιβλίο σε πέντε αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία στο κέντρο της Αθήνας και τους έβγαλε βίντεο να το διαβάζουν. Τα εν λόγω λοιπόν βίντεο πρόβαλε το Πρωινό και υπήρξε ένταση στο πλατό.

Μάλιστα, ο Τάσος Τεργιάκης, αποκάλυψε πως από χθες το απόγευμα έγιναν έρευνες για να βρεθούν οι αστυνομικοί, που πρωταγωνίστησαν στο βίντεο και έχουν γίνει συστάσεις.

«Οι αστυνομικοί πληρώνονται για άλλους λόγους. Όταν είναι εκτός υπηρεσίας μπορούν να κάνουν κωλοτούμπες, εν ώρα υπηρεσίας δεν είναι ωραία εικόνα να κάνουν πλακίτσα φορώντας τα ρούχα της υπηρεσίας», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, για το βίντεο της Καλογρίδη που είχε κάνει αποκαλύψεις για το Λυκουρέζο.

Αυτό είναι το βίντεο της Καλογρίδη με τους αστυνομικούς

«Στην πυρά όλα τα καθάρματα»

Η Νατάσα Καλογρίδη με ένα βίντεο όλο νόημα, αναφέρθηκε στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών με την ίδια να προχωρά σε ένα έντονο ξέσπασμα.

Τις τελευταίες μέρες, οι αποκαλύψεις για παρενόχληση και κακοποίηση στον χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου δεν έχουν σταματημό, με τους ηθοποιούς να μην φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά.

Ακόμα περισσότεροι είναι όμως εκείνοι που στέκονται δίπλα στα θύματα και τους υποστηρίζουν μέχρι τέλος. Μια από αυτούς είναι και η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με την ίδια να καθαρίζει και να σφουγγαρίζει το σπίτι.

Στην λεζάντα η performer έγραψε: «Στην πυρά, τα καθάρματα. Είμαστε όλοι μαζι/σας @motho_naios @zetadouka @aggelikilampri_official @penelopeanastasopoulou, συγχωρέστε με, που δεν λέω, όλα τα ονόματα… είναι πολλά…!!!! μαζί, μετά από αυτό, θα δημιουργήσουμε, όχι ένα, αλλά το καλύτερο αύριο». Να σημειώσουμε πως πριν λίγο καιρό η Νατάσα Καλογρίδη αναφέρθηκε και στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο!

Νατάσα Καλογρίδη για θύτες και θύματα βίντεο