Μαρίνα Πατούλη: Με ημιδιάφανο ολόλευκο φόρεμα σε ένα από τα ακριβότερα ξενοδοχεία της Αθήνας

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Αφού πριν από λίγες ημέρες ήρθε σε μια μικρή ρήξη με τον Γιώργο Πατούλη δημοσίως, η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισε να πεταχτεί μέχρι το ξενοδοχείο Four seasons της Αθήνας με την παρέα της για να διασκεδάσει!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram - μέσα από τον οποίο επικοινωνεί αρκετά με τους διαδικτυακούς της φίλους - δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται πολύ χαρούμενη.

Expand player

Οι στιλιστικές της επιλογές για ακόμα μια φορά έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Σε σχέση ο Γιώργος Πατούλης μετά το χωρισμό του από την Μαρίνα;

Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Πατούλης στην εφημερίδα Espresso και τη δημοσιογράφο Βίβιαν Μπενέκου. Ο περιφερειάρχης μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας αν βρίσκεται σε σχέση μετά το χωρισμό του από την Μαρίνα Πατούλη.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο επίκεντρο πρόσφατα λόγω του διαζυγίου του. Τα "καρφιά" που πετούσε ο ένας προς τον άλλον ήταν πολλά, ακόμη και πριν λίγες ημέρες όταν η φιλόλογος βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό.

Κόστισε ψυχικά το διαζύγιο; Το παιδί σας πως το πήρε;

Ήταν σίγουρα μια δύσκολη απόφαση, γιατί με τη Μαρίνα είχαμε μια κοινή πορεία για πάρα πολλά χρόνια. Από εκεί και πέρα, καθένας μας αντιμετωπίζει τον άλλο με σεβασμό και αγάπη και προσπαθούμε και οι δυο να είμαστε δίπλα στο παιδί μας.

Νέο πρόσωπο υπάρχει στη ζωή σας;

Νομίζω ότι είναι ακόμα νωρίς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έχει με το παιδί καθημερινή επαφή;» - Η Μαρίνα Πατούλη "αδειάζει" τον πρώην σύζυγό της στον αέρα του Πρωινού

Γιώργος Πατούλης για Μαρίνα: "Μετά τον χωρισμό..." - Μιλά ανοιχτά πρώτη φορά