Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη μετά την επίμαχες δηλώσεις της στο Πρωινό

«Άδειασε» τον πρώην σύζυγό της και στη συνέχεια τα ανέβασε και στο Instagram

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη μετά την επίμαχες δηλώσεις της στο Πρωινό
News 07.09.2021 11:01
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής Πρωινό βρέθηκε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη και μάλιστα, δε δίστασε να «αδειάσει» τον πρώην σύζυγό της για τις δηλώσεις που είχε κάνει σε δική του συνέντευξη.

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ αυτή την ανατροπή και γι’ αυτό είχα κάνει πίσω σε προσωπικές μου φιλοδοξίες. Είχα επικεντρωθεί στο παιδί. Σε κάθε γάμο υπάρχουν ιδιαιτερότητες, εγώ επέλεξα να στηρίξω αυτές τις ιδιαιτερότητες και να κάνω κάποιους συμβιβασμούς. Ο τέλειος γάμος δεν υπάρχει. Έκανα, όμως, μια επένδυση ζωής στον Γιώργο. Όταν στα 50 σου ανατρέπεται η ζωή σου… αυτό είναι πολύ οδυνηρό», είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της η Μαρίνα Πατούλη.

Λίγες ώρες αργότερα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το βίντεο από τη συνέντευξή της στο οποίο μιλάει για τον Γιώργο Πατούλη και τις επαφές που έχει με τον γιο του. Η ίδια βέβαια δεν έγραψε κάτι παραπάνω στην ανάρτησή της, απλά ευχήθηκε καλή αρχή στο Πρωινό.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη μετά τη συνέντευξή της στο Πρωινό

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Πατούλης για τον γάμο και τον χωρισμό του

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ αυτή την ανατροπή και γι’ αυτό είχα κάνει πίσω σε προσωπικές μου φιλοδοξίες. Είχα επικεντρωθεί στο παιδί. Σε κάθε γάμο υπάρχουν ιδιαιτερότητες, εγώ επέλεξα να στηρίξω αυτές τις ιδιαιτερότητες και να κάνω κάποιους συμβιβασμούς. Ο τέλειος γάμος δεν υπάρχει. Έκανα, όμως, μια επένδυση ζωής στον Γιώργο. Όταν στα 50 σου ανατρέπεται η ζωή σου… αυτό είναι πολύ οδυνηρό», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη, η οποία έμεινε έκπληκτη με όσα είχε δηλώσει νωρίτερα ο Γιώργος Πατούλης.

«Έχει με το παιδί καθημερινή επαφή;», αναρωτήθηκε η Μαρίνα Πατούλη όταν είδε το απόσπασμα και συνέχισε: «Βασικά, δεν ξέρουμε ακόμα πού μένει. Από κάποιο εξώδικο που μου είχε έρθει, είχε δηλώσει στη Νέα Σμύρνη. Ακόμα δεν ξέρω. Αυτό με εξέπληξε».

«Τον Ιούλιο συναποφασίσαμε να κάνουμε μια αναστολή της διαδικασίας του διαζυγίου, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βρούμε τους βηματισμούς μας και εκ νέου να συναποφασίσουμε με ποιο τρόπο θα μπορέσουμε να είμαστε και στο παιδί σωστά. Παγώσαμε το διαζύγιο.

Μου προκάλεσε έκπληξη ότι από τη στιγμή που δεν έχουμε συναποφασίσει κάποια πράγματα, πώς βγαίνει και ανακοινώνει ότι έχουμε χωρίσει. Επίσης, είχαμε αποφασίσει ότι δεν θα κάνουμε δηλώσεις προσωπικού επιπέδου πριν κάνουμε μια εκ νέου συμφωνία μεταξύ μας. Και σήμερα βλέπω αυτές τις δηλώσεις. Ήταν μια αρκετά δυσάρεστη έκπληξη για άλλη μια φορά.

Αν δεν μπορέσω να χτίσω αυτή την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και επικοινωνίας είμαι αποφασισμένη να πάω σε αντιδικία», ξεκαθάρισε η Μαρίνα Πατούλη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαμός στα social media με τη φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη με κόκκινο μπικίνι

Βυθισμένη στη θλίψη η Μαρίνα Πατούλη

Share