Γιώργος Πατούλης για Μαρίνα: "Μετά τον χωρισμό..." - Μιλά ανοιχτά πρώτη φορά

"Μου λείπει. Λέω κάθε φορά να..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Πατούλης για Μαρίνα:

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας 6/9 η νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega, Mega Καλημέρα, με μια σούπερ αποκλειστική συνέντευξη του Γιώργου Πατούλη.

Πρώτο το Youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει πριν από λίγους μήνες πως ο Περιφερειάρχης αποφάσισε να τελειώσει τον επί 30 χρόνια γάμο του με την Μαρίνα Πατούλη, και σήμερα έσπασε την σιωπή του για πρώτη φορά.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον θάνατο της μητέρας του δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Η μητέρα μου πάντα θα με σταύρωνε. Μου λείπει. Λέω κάθε φορά να πάρω την μητέρα μου αλλά… Η μητέρα μου ήταν μια ηρωίδα που έφερε δύο επιστήμονες στην κοινωνία. Θα μπορούσα να είχα δώσει περισσότερο χρόνο στη σχέση με την μητέρα μου»

Οι δηλώσεις του Γιώργου για τον χωρισμό με την Μαρίνα Πατούλη

Αναφορικά στον χωρισμό του ο κ. Πατούλης τόνισε στον δημοσιογράφο Γιώργο Μπέζα: «Τους σέβομαι όλους, αλλά θέλω να σεβαστούν όλοι την προσωπική μου ζωή. Μετά τον χωρισμό υπάρχει σεβασμός, αγάπη και πάντα θέλεις να είναι καλά. Το παιδί έχει ανάγκη και τους δύο γονείς, είτε είναι μαζί, είτε χώρια μέσα σε ένα ήρεμο περιβάλλον και μια φιλική σχέση»

Χαμός στα social media με τη φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη με κόκκινο μπικίνι

Πριν από λίγες μέρες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει πριν κάποια χρόνια μαζί με τον γιο της, με ένα κατακόκκινο μπικίνι.

Η Μαρίνα Πατούλη είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι μοιράζεται πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της ή αναφέρεται σε θέματα που την έχουν απασχολήσει.

Αυτή τη φορά ωστόσο η ανάρτησή της έγινε πραγματικά ανάρπαστη.