Βυθισμένη στη θλίψη η Μαρίνα Πατούλη

Η συγκινητική ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βυθισμένη στη θλίψη η Μαρίνα Πατούλη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram, η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να πει το δικό της «αντίο» στον Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης (3/9) σε ηλικία 96 ετών.

Η Μαρίνα Πατούλη πολλές φορές χρησιμοποιεί τις πλατφόρμες της στα social media προκειμένου να μιλήσει για θέματα που την απασχολούν ή για να σχολιάσει θέματα της επικαιρότητας.

Αυτή τη φορά, αποχαιρέτησε τον κορυφαίο Μίκη Θεοδωράκη με ένα πολύ όμορφο κείμενο και μία φωτογραφία από την απίστευτη καριέρα του.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

«Σήμερα η ψυχή της Ρωμιοσύνης, ο Μίκης όλων των Ελλήνων, περνά στην αθανασία, αφήνοντας πίσω του πολλά περισσότερα από το πολυσχιδές οικουμενικό μουσικό του έργο. Ο Μίκης αποτέλεσε ένα εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα που συνέδεσε το έργο και την πολιτική του υπόσταση με τις σημαντικότερες περιόδους της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.

Αγωνιστής, με ακμαία σκέψη και φλογερό λόγο μέχρι τα βαθιά γεράματα, υπήρξε ένας γνήσιος καθοδηγητής για τον Ελληνισμό. Τον ευγνωμονούμε και τον ευχαριστούμε για την τεράστια καλλιτεχνική και πολιτική του παρακαταθήκη στην οποία υποκλίνεται η οικουμένη», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη στην ανάρτησή της.

Ευχάριστη είδηση για τον Γιώργο και την Μαρίνα Πατούλη

Την ονομαστική του εορτή είχε πριν μερικές μέρες ο γιος του Γιώργου και της Μαρίνας Πατούλη. Το πρώην ζευγάρι μάλιστα θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια.

Μπορεί οι δυο τους να έχουν πια τραβήξει διαφορετικούς δρόμους, ωστόσο πάντα θα τους ενώνει ο καρπός του έρωτα τους, Αλέξανδρος.

Με αφορμή λοιπόν την ονομαστική εορτή του, οι δυο περήφανοι γονείς προχώρησαν σε αναρτήσεις, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram.

“Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες! Χρόνια πολλά Αλέξανδρε παληκάρι μου, να προχωράς στη ζωή με σταθερά βήματα και να συνεχίσεις να μας κάνεις περήφανους”, έγραψε ο Γιώργος Πατούλης.

Η Μαρίνα Πατούλη, από την μεριά της, που πριν λίγο καιρό έκανε και μια δημόσια έκκληση, έγραψε: “Χρόνια πολλά στο αστέρι της ζωής μου,στον μονάκριβο μου Αλέξανδρο!!!Να χαίρεστε τους /τις αγαπημένους σας!!!!Ευχαριστώ από καρδιάς για τις συγκινητικές κ ολόθερμες ευχές από όλες τις μανούλες κ από όλους σας”.