Το μήνυμα της Μαρίνας Πατούλη στον Νίκο Χαρδαλιά μετά το ισχαιμικό επεισόδιο

Η τρυφερή κοινή τους φωτογραφία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το μήνυμα της Μαρίνας Πατούλη στον Νίκο Χαρδαλιά μετά το ισχαιμικό επεισόδιο

Τις δικές της ευχές για ταχεία ανάρρωση θέλησε να στείλει η Μαρίνα Πατούλη στον Νίκο Χαρδαλιά μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη το μεσημέρι της Δευτέρας (16/8).

Η Μαρίνα Πατούλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία κοινή φωτογραφία με τον υφυπουργό πολιτικής προστασίας και του ευχήθηκε με πολύ ιδιαίτερο τρόπο προκειμένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο σπίτι του και την οικογένειά του.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη για τον Νίκο Χαρδαλιά

«Ταχεία ανάρρωση στον αγαπημένο φίλο Νίκο Χρδαλιά με την ευχή να επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντα του κ στην αγαπημένη του οικογένεια», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Οι εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του Νίκου Χαρδαλιά

Ο Νίκος Χαρδαλιάς προκάλεσε ανησυχία με το ισχαιμικό επεισόδιο, που υπέστη το απόγευμα της Δευτέρας (17/8), με τον ίδιο να νοσηλεύεται στο «Αγία Όλγα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN ο κ. Χαρδαλιάς είχε πόνους στο στήθος τις τελευταίες μέρες και χθες πήγε μόνος του στο νοσοκομείο, όπου τελικά του τοποθετήθηκαν δύο στεντ.

Ο υφυπουργός είναι εκτός κινδύνου και πλέον βρίσκεται στη φάση της ανάρρωσης. Έχει τις αισθήσεις του, συνομιλεί με το περιβάλλον του και μάλιστα χθες είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο νοσοκομείο τον επισκέφτηκε, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Ο κ. Χαρδαλιάς παραμένει στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγος και ο αδερφός του. Ο υφυπουργός θα παραμείνει στο νοσοκομείο έως και 3 μέρες.

Τα καθήκοντα του κ. Χαρδαλιά έχει αναλάβει αυτή τη στιγμή ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου.