Δημόσια έκκληση από τη Μαρίνα Πατούλη

Ανατριχιάζει η ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημόσια έκκληση από τη Μαρίνα Πατούλη

Εκμεταλλευόμενη την απήχηση που έχει στους διαδικτυακούς της φίλους, η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να κάνει με τη σειρά της μία δημόσια έκκληση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να βοηθήσει από τη μεριά της όσο μπορεί τους πυρόπληκτους.

Οι άνθρωποι της ελληνικής showbiz, παλεύουν να συμβάλλουν για να βοηθήσουν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Για το λόγο αυτό, η Μαρίνα Πατούλη έκανε μία έκκληση για συγκέντρωση αγαθών.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

«Την ώρα που η χώρα μας συγκλονίζεται από πρωτοφανείς πυρκαγιές που έχουν συντελέσει σε μια ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή, αφήνοντας πίσω τους εκατοντάδες συμπολίτες μας χωρίς εστία, το Δίκτυο για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών - @sdg_17_greece καλεί τους συμπολίτες μας να συνδράμουν την προσπάθειά του προσφέροντας ο καθένας ό,τι μπορεί από τα παρακάτω είδη πρώτης ανάγκης:

Τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής φροντίδας και υγιεινής, φάρμακα για άμεση φροντίδα εγκαυμάτων, λευκά είδη, ενδύματα και υποδήματα κ.α., τα οποία θα μοιραστούν στους πληγέντες από τις πυρκαγιές σε όλη τη χώρα. Κάλεσμα απευθύνουμε, επίσης, σε επιχειρήσεις και φορείς να στηρίξουν την προσπάθειά μας με χορηγίες σε είδη πρώτης ανάγκης ως μια πράξη αλληλεγγύης με ιδιαίτερο συμβολισμό για την ελληνική κοινωνία, αυτές τις δύσκολες ώρες.

Το σημείο συγκέντρωσης είναι τα γραφεία του Δικτύου SDG 17 Greece (Λεωφ. Κηφισίας 100 & Μαραθωνοδρόμου 83) από Δευτέρα – Παρασκευή 9 π.μ. – 5 μ.μ. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106140823 και 2106142169, email: info@sdg17greece.gr», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής που έκανε.

Η σπουδαία κίνηση της Εθνικής Πόλο για τους πυρόπληκτους

Σε μια πολύ σπουδαία πράξη προχώρησαν οι διεθνείς της εθνικής ομάδας πόλο. Όπως έγινε γνωστό, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της γαλανόλευκης, αποφάσισαν να δώσουν στους πυρόπληκτους το μισό ποσό από το πριμ των 200.000 ευρώ που τους έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Οι ίδιοι με μια ανάρτηση τους, ανακοίνωσαν την κίνηση ανθρωπιάς που πρόκειται να κάνουν.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους» ανέφερε ο αρχηγός της Εθνικής, Γιάννης Φουντούλης.

Απίστευτη κίνηση από την Εθνική Πόλο για τους πυρόπληκτους