Γιώργος Πετρέας: Παραχώρησε το σπίτι του σε πυρόπληκτη οικογένεια ο βολεϊμπολίστας της Εθνικής

Κίνηση ανθρωπιάς σε δύσκολες μέρες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Πετρέας: Παραχώρησε το σπίτι του σε πυρόπληκτη οικογένεια ο βολεϊμπολίστας της Εθνικής

Σε κλίμα αλληλεγγύης κινούνται όλοι οι Έλληνες αυτές τις μέρες προκειμένου να βοηθήσουν όσο μπορούν αυτούς που έχουν πληγεί από τις φωτιές. Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Πετρέας, ο βολεϊμπολίστας της Εθνικής ο οποίος αποφάσισε να παραχωρήσει το σπίτι σε όποιους το χρειάζονται.

Ανάμεσα σε διάφορες χορηγίες που έχουν γίνει αυτές τις μέρες, ο Γιώργος Πετρέας αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό των συνανθρώπων του και να προχωρήσει σε μία κίνηση άξια χειροκροτήματος.

Ο ίδιος ανακοίνωσε τα νέα με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του Γιώργου Πετρέα

«Παραχωρώ το σπίτι μου στην Αθήνα, προς πυρόπληκτη οικογένεια, από 12/8 έως 26/8. Όποιος ενδιαφέρεται, να επικοινωνήσει μαζί μου με προσωπικό μήνυμα. Μόνο σοβαρές προτάσεις, αναλογιζόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασης. Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο αθλητής στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Η σπουδαία κίνηση της Εθνικής Πόλο για τους πυρόπληκτους

Σε μια πολύ σπουδαία πράξη προχώρησαν οι διεθνείς της εθνικής ομάδας πόλο. Όπως έγινε γνωστό, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της γαλανόλευκης, αποφάσισαν να δώσουν στους πυρόπληκτους το μισό ποσό από το πριμ των 200.000 ευρώ που τους έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Οι ίδιοι με μια ανάρτηση τους, ανακοίνωσαν την κίνηση ανθρωπιάς που πρόκειται να κάνουν.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους» ανέφερε ο αρχηγός της Εθνικής, Γιάννης Φουντούλης.

Απίστευτη κίνηση από την Εθνική Πόλο για τους πυρόπληκτους