Απόστολος Λύτρας για Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Μου είπε 2-3 φορές πρόσεχε με, πρόσεχε με»

Όλα όσα ανέφερε

Ύστερα από την αποτρόπαια επίθεση με βιτριόλι που έγινε πριν από 1,5 χρόνο η πολύκροτη δίκη ξεκίνησε εχθές 15/9 όπου θύμα της υπόθεσης ήταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η Ιωάννα εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να είναι παρούσα στην πρώτη μέρα της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε από την 36χρονη Έφη τον Μάιο του 2020. Στο πλευρό της είχε αγαπημένα της πρόσωπα.

Expand player

Μάλιστα σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρας ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα» και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Ιωάννα κρατούσε το χέρι μου σαν μικρό παιδί και είπε 2-3 φορές “πρόσεχε με, πρόσεχε με. Χτες η Ιωάννα ήταν πανέμορφη, έλαμπε, ακτινοβολούσε».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα

Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά την αναβολή της δίκης

Χθες 15/9 η Ιωάννα Παλιοσπύρου, βρέθηκε στο δικαστήριο με σκοπό να αντιμετωπίσει την 36χρονη που της επιτέθηκε με βιτριόλι. Ωστόσο, όχι μόνο η γυναίκα αυτή δεν πήγε στην δίκη, αλλά η υπόθεση μεταφέρθηκε για τις 30 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα Πέμπτη 16/9, στο Πρωινό, προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας μετά τα όσα σημειώθηκαν. Η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινωπόρου παρουσίασε όλο το ρεπορτάζ.

«Τα εκατοντάδες μηνύματα που έλαβα, όχι μόνο από φίλους και συγγενείς, αλλά και από άγνωστο κόσμο που δεν γνωρίζω καν, με συγκίνησαν τόσο πολύ. Ο κόσμος που είδα έξω από το δικαστήριο που έφτασε για να μου συμπαρασταθεί, μου έδωσε κουράγιο και ελπίδα, ότι κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτός ήταν ο λόγος που εξοργίστηκε εχθές η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Συγκλονίζει η φωτογραφία της Αννίτας Ναθαναήλ αγκαλιά με την Ιωάννα Παλιοσπύρου