Συγκλονίζει η φωτογραφία της Αννίτας Ναθαναήλ αγκαλιά με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Με τη μάσκα και επιδέσμους στο πρόσωπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η φωτογραφία της Αννίτας Ναθαναήλ αγκαλιά με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Λίγες ώρες μετά την εμφάνισή της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο δικαστήριο για την δίκη της επίθεσης με βιτριόλι, η Αννίτα Ναθαναήλ που έχει στηρίξει αυτή την κοπέλα από την πρώτη στιγμή, ανέβασε μία υπέροχη κοινή τους φωτογραφία.

Η Αννίτα Ναθαναήλ είχε γράψει πριν από λίγο καιρό: «Πρέπει να σταθούμε όλοι δίπλα στην άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου και εμμέσως δίπλα σ’όλες τις γυναίκες που έπεσαν θύματα ακραίας βίας τους τελευταίους μήνες αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να επιζήσουν».

Λίγες ώρες μετά, την επαίνεσε για τη δύναμη ψυχής που έδωσε με ένα ακόμα πολύ συγκινητικό μήνυμα στο οποίο εξέφρασε το πόσο περήφανη είναι.

Η ανάρτηση της Αννίτας Ναθαναήλ με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Κάθε μέρα μου αποδεικνύεις την δύναμη ψυχής που κρύβεις μέσα σου! Είμαι τόσο μα τόσο περήφανη για σένα!! Καμιά περούκα και κανένα φίλτρο δεν μπορεί να υπερισχύσει της εσωτερικής σου ομορφιάς!», έγραψε χαρακτηριστικά η Αννίτα Ναθαναήλ.

H γραπτή δήλωση της κατηγορουμένης

Διακόπη η δίκη της υπόθεσης επίθεσης με βιτριόλι από την 36χρονη Έφη κατά της 35χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου πριν περίπου 1,5 χρόνο στην περιοχή της Καλλιθέας.

Την πρόθεση της να παρευρεθεί σε μεταγενέστερο στάδιο στην δικαστική αίθουσα εξέφρασε, με γραπτή δήλωση που αναγνώστηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, η κατηγορούμενη.

Στην εκφώνηση του ονόματός της ο Σάκης Κεχαγιόγλου ανέφερε στο δικαστήριο ότι η κατηγορούμενη ειναι απούσα. Τότε, ο πρόεδρος του Δικαστηρίου, ανέγνωσε τη γραπτή δήλωση της κατηγορουμένης από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται, στην οποία αναφερόταν: «Επιθυμώ να εκπροσωπηθώ από τους δικηγόρους μου. Σας δηλώνω ότι θα παρευρεθώ στη συνεχεία της διαδικασίας».

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, λόγω ηθικής βλάβης που υπέστη από την άδικη πράξη της κατηγορουμένης.

Σύμφωνα με εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, η δίκη θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα αύριο.

Επίθεση με βιτριόλι δικαστήριο