Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για τη γνωριμία της με την πρώην παίκτρια του Power of Love

«Τα παιδιά που ήταν τότε στα διλήμματα δεν είχαν αντιληφθεί κάτι»

Με αφορμή της συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Super Κατερίνα ο πατέρας της πρώην παίκτριας του Power of Love που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μιλήσει για τη συνεργασία που είχε μαζί της πριν κάποια χρόνια.

Το μοντέλο συμμετείχε στα «Διλήμματα», τη γνωστή στήλη της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και έτσι οι δύο κυρίες είχαν μία επαφή χωρίς βέβαια να γνωρίζονται καλά μεταξύ τους.

Expand player

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την πρώην παίκτρια του Power of Love

«H συγκεκριμένη – δε μπορούμε να πούμε το όνομά της – όταν είχε βγει από αυτό το ριάλιτι, είχε παίξει και στα διλήμματα που είχαμε στην εκπομπή στο προηγούμενο κανάλι. Τη γνωρίζουμε. Την είχαμε δει στα γυρίσματα και την είχαμε δει και μια φορά στο πλατό που την είχαμε φιλοξενήσει μαζί με τον τότε σύντροφο.

Ήταν τότε με ένα παιδί που τα είχε φτιάξει μέσα στο ριάλιτι, πέρασαν από ένα casting και έπαιξαν μετά στα διλήμματα. Προφανώς με αυτόν ήταν παλιά, χώρισαν και τα τελευταία δυο χρόνια ήταν πάλι μαζί. Θέλω να διευκρινίσω όμως κάτι, τα παιδιά που ήταν τότε στα διλήμματα, επειδή επικοινώνησα μαζί τους, δεν είχαν αντιληφθεί κάτι. Όταν βλέπεις κάποιον δυο ώρες σε ένα γύρισμα δε μπορείς να ξέρεις τι κάνει στη ζωή του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εάν γνώριζα θα την είχα καταδώσει»

Σοκ έχε προκαλέσει η είδηση σε συγγενείς αλλά και φίλους πως η πρώην παίκτρια του Power of love μαζί με τον σύντροφό της συνελήφθησαν για κατοχή 7,8 κιλών ηρωίνης.

Από την άλλη η μητέρα της μίλησε «ανοιχτά» στην εκπομπή Live News και ανέφερε όλα όσα πιστεύει για την ίδια της την κόρη η οποία μάλιστα στην απολογία της στην ανακρίτρια ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι αθώα. Η μητέρα της δήλωσε:

«Μόνο μιλήσαμε. Δεν την έχω δει. Από Δευτέρα θα τη δω. Είναι συγκλονισμένη αρχίζει και συνειδητοποιεί όλη την κατάσταση. Η δήλωση που έκανε στον ανακριτή ''Με κατέστρεψες'' δεν το συζητώ καν. Αυτό είναι. Είναι ψυχολογικό ράκος. Έχει καταρρεύσει. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να κρατηθώ στα πόδια μου για να μπορέσω να την βοηθήσω».

«Εγώ τους είχα τους ενδοιασμούς μου πάντα. Όπως και ο σύζυγος. Και δυο φορές που είχαν χωρίσει και πηγαινοερχόταν στο σπίτι μας, της λέγαμε χώρισέ τον τώρα»

Όπως συνεχίζει η μητέρα της 29χρονης «εάν γνώριζα ότι το παιδί μου κάνει κάτι τέτοια, είχε πέσει στην αντίληψη μου, εγώ θα την είχα καταδώσει. Λυπάμαι την οικογένεια του πραγματικά την λυπάμαι, από εκεί και πέρα όμως το δικό μου παιδί είναι αθώο και θα το αποδείξω. Ποιο άλλο παιδί μπαίνει στη φυλακή με τέτοια βαριά κατηγορία και βγαίνουν οι φίλοι με το πρόσωπό τους και το όνομά τους και να την υποστηρίζουν;»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρώην παίκτρια Power of love: «Δεν πέταξα κοκαΐνη στη λεκάνη, έπλυνα τα...»

Νικόλας Παπαπαύλου για την παίκτρια του Power of Love: «Πέρασε μία κρίση πανικού, άνοιξε η μύτη της από το στρες»