«Το παιδί μου δεν σκορπά θάνατο» - Ξέσπασε ο πατέρας της πρώην παίκτριας του Power of Love

«Δύο πράγματα για τους γονείς είναι χειρότερα, ο θάνατος και η φυλακή που είναι σαν απώλεια»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Το παιδί μου δεν σκορπά θάνατο» - Ξέσπασε ο πατέρας της πρώην παίκτριας του Power of Love

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής (17/9), ο πατέρας της πρώην παίκτριας του Power of Love που έχει προφυλακιστεί και κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών μαζί με τον σύντροφό της.

Ο πατέρας της 29χρονης δήλωσε βέβαιος πως το παιδί του δεν έχει καμία ανάμειξη με τις κατηγορίες που της έχουν προσάψει, ούτε γνώριζε πως ο σύντροφός της έκανε διακίνηση.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, το 29χρονο μοντέλο βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση μέσα στη φυλακή.

Οι δηλώσεις του πατέρα της πρώην παίκτριας του Power of Love

«Ετοίμαζε τον γάμο της. Δύο πράγματα για τους γονείς είναι χειρότερα, ο θάνατος και η φυλακή που είναι σαν απώλεια. Η ψυχολογία της δεν είναι καλή. Από όσο ξέρω το παιδί μου δεν της αρμόζει η κατηγορία.

Πριν από δύο χρόνια είχε ειπωθεί από την Έλενα ότι ο σύντροφός της κάνει χρήση και ήταν ο λόγος χωρισμού.

Ασχολούμαι με τον αθλητισμό και τα παιδιά μου. Δεν καπνίζουμε, δεν πίνουμε. Δεν θα πω τα τετριμμένα, είναι ένα καλό παιδί με αρχές. Επειδή ξέρω τον χαρακτήρα της δεν υπήρχε περίπτωση να γνωρίζει ότι γίνεται διακίνηση και να σκορπά θάνατο. Αν την ξέρατε είναι παιδί που σκορπούσε τη ζωή.

Αν ήξερε ότι ο σύντροφός της έκανε κάτι αξιόποινο, δεν θα καθόταν στο σπίτι να φτιάχνει παστίτσιο, θα πήγαινε σε ένα λαγούμι στον Ταΰγετο να κρυφτεί.

Όταν το παιδί σου σε διαβεβαιώνει ότι το παιδί σου είναι ευτυχισμένο με αυτόν τον άνθρωπο, βλέπεις ότι είναι νορμάλ, το δέχεσαι», είπε χαρακτηριστικά.

«Εάν γνώριζα θα την είχα καταδώσει»

Σοκ έχε προκαλέσει η είδηση σε συγγενείς αλλά και φίλους πως η πρώην παίκτρια του Power of love μαζί με τον σύντροφό της συνελήφθησαν για κατοχή 7,8 κιλών ηρωίνης.

Από την άλλη η μητέρα της μίλησε «ανοιχτά» στην εκπομπή Live News και ανέφερε όλα όσα πιστεύει για την ίδια της την κόρη η οποία μάλιστα στην απολογία της στην ανακρίτρια ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι αθώα. Η μητέρα της δήλωσε:

«Μόνο μιλήσαμε. Δεν την έχω δει. Από Δευτέρα θα τη δω. Είναι συγκλονισμένη αρχίζει και συνειδητοποιεί όλη την κατάσταση. Η δήλωση που έκανε στον ανακριτή ''Με κατέστρεψες'' δεν το συζητώ καν. Αυτό είναι. Είναι ψυχολογικό ράκος. Έχει καταρρεύσει. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να κρατηθώ στα πόδια μου για να μπορέσω να την βοηθήσω».

«Εγώ τους είχα τους ενδοιασμούς μου πάντα. Όπως και ο σύζυγος. Και δυο φορές που είχαν χωρίσει και πηγαινοερχόταν στο σπίτι μας, της λέγαμε χώρισέ τον τώρα»

Όπως συνεχίζει η μητέρα της 29χρονης «εάν γνώριζα ότι το παιδί μου κάνει κάτι τέτοια, είχε πέσει στην αντίληψη μου, εγώ θα την είχα καταδώσει. Λυπάμαι την οικογένεια του πραγματικά την λυπάμαι, από εκεί και πέρα όμως το δικό μου παιδί είναι αθώο και θα το αποδείξω. Ποιο άλλο παιδί μπαίνει στη φυλακή με τέτοια βαριά κατηγορία και βγαίνουν οι φίλοι με το πρόσωπό τους και το όνομά τους και να την υποστηρίζουν;»