Νικόλας Παπαπαύλου για την παίκτρια του Power of Love: «Πέρασε μία κρίση πανικού, άνοιξε η μύτη της από το στρες»

«Οι κακές επιλογές του έμπλεξαν μία κοπέλα η οποία απλά τον αγάπησε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νικόλας Παπαπαύλου για την παίκτρια του Power of Love: «Πέρασε μία κρίση πανικού, άνοιξε η μύτη της από το στρες»

Δηλώσεις στην εκπομπή Live News έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης (15/9) ο Νικόλας Παπαπαύλου, ένας πολύ στενός φίλος της πρώην παίκτριας του Power of Love η οποία συνελήφθη και προφυλακίστηκε με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, ο Νικόλας Παπαπαύλου, εξήγησε πως το μόνο πραγματικό λάθος που έκανε η φίλη του, ήταν ότι αγάπησε έναν άνθρωπο ο οποίος την έμπλεξε σε αυτή την κατάσταση.

Οι δηλώσεις του Νικόλα Παπαπαύλου για την υπόθεση της πρώην παίκτριας του Power of Love

«Από την πρώτη στιγμή, έχουμε μιλήσει, ξέρω ότι πέρασε ένα πολύ άσχημο σοκ τις πρώτες μέρες μέσα στο κρατητήριο της Γενικής Ασφάλειας, πέρασε μία κρίση πανικού, άνοιξε η μύτη της από το στρες. Είναι λογικό γιατί της μεταφέρανε το τι γίνεται έξω, δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς ότι ξαφνικά έχεις γίνει το θύμα μέσα σε μια αρένα και περιμένουν όλοι να χυθεί αίμα για να ευχαριστηθούν. Είναι πάρα πολύ σκληρό, ειδικά για μια κοπέλα.

Προσπαθούσε καθημερινά μέσα από πάρα πολλούς τσακωμούς, που όλοι απορούσαμε γιατί έχουν συχνούς τσακωμούς τα παιδιά ενώ ετοιμαζόντουσαν και για γάμο, προσπαθούσε λοιπόν να του πει ότι όλο αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει, η προσωπική του χρήση εννοώ, γιατί είχε σκοπό να ανοίξουν ένα σπίτι και να κάνουν και ένα παιδάκι. Οι κακές επιλογές του έμπλεξαν μία κοπέλα η οποία απλά τον αγάπησε. Εγώ είμαι βαθιά θυμωμένος μαζί του.

Θεωρώ λοιπόν ότι το μόνο λάθος που μπορώ να προσάψω στη φίλη μου είναι το ότι αγάπησε και εμπιστεύτηκε τον λάθος άνθρωπο και πίστεψε ότι οι άνθρωποι μπορεί να αλλάξουν. Νομίζω ότι αυτό είναι που την έχει οδηγήσει σήμερα εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

«Τα παιδιά ήταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση»

Δηλώσεις στην εκπομπή T-Live έκανε το μεσημέρι της Τρίτης (14/9) η Ζένια Σολδάτου, μία πρώην συμπαίκτρια και πολύ καλή φίλη του μοντέλου που συνελήφθη μαζί με τον σύντροφό της και κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών.

Το ζευγάρι κρίθηκε προφυλακιστέο και η Ζένια Σολδάτου, που γνωρίζει καλά το μοντέλο εξήγησε πως ήταν ένα πολύ ήσυχο παιδί και πως κατά τη γνώμη της, εμπλέκεται σε μία κατάσταση για την οποία δεν γνώριζε.

«Με πήρε τηλέφωνο από τα κρατητήρια. Ήταν ψυχολογικά φορτισμένη, επικοινώνησε μαζί μας μετά την σύλληψη είχε ανάγκη να μας ακούσει γιατί πραγματικά ήμασταν σε κατάσταση σοκ για αυτό που έγινε. Χρειάζεται ανθρώπους δίπλα της σε αυτή την δύσκολη στιγμή, πιστεύω και υποστηρίζω ότι εμπλέκεται σε μια κατάσταση που δεν γνώριζε. Προχθές που είχα τα γενέθλια μου ήταν καλεσμένη μαζί με τον σύντροφο της και ο γάμος θα γινόταν τον Οκτώβρη μας το είχε ανακοινώσει.

Τον σύντροφο της τον ξέρω μόνο μέσω εκείνης, ήταν ένα ήσυχο παιδί δεν γνωρίζω αν ήταν κατά του γάμου οι γονείς της. Αυτά που διαβάζω στα social media, τα παιδιά ήταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, η φίλη μου μάλιστα έκανε 3 δουλειές δεν ήταν ότι δεν είχαν ανάγκη τα χρήματα, δεν έκαναν ταξίδια.

Η κοπέλα είναι κατά των ουσιών, δεν πίνει αλκοόλ δεν καπνίζει ξέρω ότι δεν είχε δοκιμάσει καν. Περιμέναμε μέχρι τελευταία στιγμή να βγει μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι προφυλακίστηκε. Αν ισχύει και έγινε αυτό, τι να πω ίσως ο έρωτας να είναι τυφλός», είπε χαρακτηριστικά η Ζένια Σολδάτου.