Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Προφυλακιστέοι η πρώην παίκτρια του Power of Love και ο σύντροφός της

Μόλις ανακοινώθηκε

Προφυλακιστέοι η πρώην παίκτρια του Power of Love και ο σύντροφός της
News 13.09.2021 17:33
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μόλις πριν από λίγο ανακοινώθηκε πως κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια ο 32χρονος και η 29χρονη σύντροφός του και πρώην παίκτρια του Power of Love, που κατηγορούνται για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών.

Η ποσότητα κοκαΐνης για την οποία κατηγορούνται είναι 7 κιλά και 827 γραμμάρια και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στην κατοχή του 32χρονου όταν συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021.

Φίλης της πρώην παίκτριας του Power of Love αποκαλύπτει: "Είχαν τις εντάσεις τους σαν ζευγάρι"

Στο Love It μίλησε η Ιόλη Κεσίδου, η φίλη και συμπαίκτρια της 29χρονης στο Power of Love που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη 9/9 μαζί με τον σύντροφό της για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Λίγο μετά την άφιξη του ζευγαριού στον ανακριτή, η Ιόλη μίλησε στην εκπομπή και αποκάλυψε πως το 29χρονο μοντέλο είχε αρκετές εντάσεις με τον σύντροφό της.

«Μου το έστειλε μια φίλη μου μήνυμα, αλλά δεν αναγραφόταν όνομα για το ποια ήταν η κοπέλα και μόλις πάτησα και μου το έβγαλε έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Δεν μου είχε δείξει κάτι ποτέ και η ζωή που έκανε ήταν μια πολύ απλή και λιτή ζωή για να κάνεις αυτό το πράγμα. Εγώ δεν πιστεύω ότι το κάνει και σίγουρα κάτι άλλο υπάρχει στη μέση. Μέσα στο παιχνίδι ήταν ευχάριστη, κάναμε αρκετή παρέα, ερχόταν στο δωμάτιο μου, μιλούσαμε, γελούσαμε βγαίναμε έξω.

Ποτέ δεν μου είχε δώσει την αίσθηση ότι κάνει κάτι απαγορευμένο. Μετά το παιχνίδι είχαμε βρεθεί κάποιες φορές, μιλούσαμε αρκετά συχνά στο τηλέφωνο. Εγώ από το internet έμαθα ότι σκοπεύει να παντρευτεί. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού που ήταν χωρισμένη δεν συζητούσαμε και πολλά, εγώ ήξερα ότι όταν βγήκα από το παιχνίδι μου είπε ότι τα ξαναβρήκαν και ότι ήταν πολύ καλά, απλά είχαν και τις εντάσεις τους σαν ζευγάρι αλλά δεν μπήκε σε λεπτομέρειες.

Μου είπε ότι τα συζήτησαν και τα ξαναβρήκαν, ότι έχει δει διαφορά και αλλαγή στο πρόσωπό του και ότι είναι πάρα πολύ καλά. Μου είχε παρουσιάσει έναν άνθρωπο με τον οποίον αντιμετώπιζαν πολλά θέματα σαν ζευγάρι, όπως αντιμετωπίζουν και πολλά άλλα ζευγάρια».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ξέσπασε ο σύντροφος της πρώην παίκτριας του Power of love μέσα από το κρατητήριο

Ρένια Τσακίρη: "Έσπασε" τη σιωπή της η πρώην συμπαίκτρια της παίκτριας από το Power of love

Share