Δεν έβγαλε άχνα στον ανακριτή η πρώην παίκτρια του Power of Love

Αμίλητη τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφος της για τα 8 κιλά κοκαϊνης που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δεν έβγαλε άχνα στον ανακριτή η πρώην παίκτρια του Power of Love

Το μεσημέρι της Δευτέρας (13/9), η πρώην παίκτρια του Power of love και ο σύντροφος της οδηγήθηκαν στον ανακριτή με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών καθώς βρέθηκαν στο αυτοκίνητο μετά από έρευνες 8 κιλά κοκαΐνης ενώ στο σπίτι βρέθηκαν κι άλλα ύποπτα στοιχεία.

Ο δικηγόρος του 32χρονου συντρόφου του μοντέλου, Σταύρος Γεωργόπουλος, αναφέρει πως ο ίδιος έπεσε θύμα παγίδας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά στο MEGA πως: «Έχουμε λάβει προθεσμία για να απολογηθούμε σήμερα το μεσημέρι. Έχουμε ετοιμάσει απολογητικό υπόμνημα. Το ότι τα πήρε όλα πάνω του, ακούγεται σαν να κάνουμε στρατηγική. Ο πελάτης μου θα πει την αλήθεια σήμερα μέχρι κάθε λεπτομέρεια, θα αποκαλύψει στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι παγιδεύτηκε. Και παγιδεύτηκε και δεν είναι ο κύριος αυτής της ποσότητας.

Ο εντολέας μου πήγε να παραλάβει πεζός μια βαλίτσα. Η σύντροφός του εκείνη τη στιγμή ήταν στο σπίτι. Θα ζητήσουμε και υλικό από κάμερες από το σημείο της σύλληψης. Ο πελάτης μου έκανε λάθος που δέχτηκε που πάει να μεταφέρει αυτή την ποσότητα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ήταν δική του. Ο εντολέας μου μένει σε ένα διαμέρισμα 50 τετραγωνικών. Δαιμονοποιήθηκε. Η ποινική του μεταχείριση θα πρέπει να είναι αντίστοιχη του βαθμού συμμετοχής του».

Κλονισμένος ψυχικά και συναισθηματικά ο σύντροφος της πρώην παίκτης του Power of Love

Ο δικηγόρος του 32χρονου συντρόφου της πρώην παίκτριας του Power of Love, που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή με 7,8 κιλά κοκαϊνης, μίλησε στην εκπομπή Happy Day αποκαλύπτοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση.

«Αυτό που θέλουμε είναι στο δικαστήριο να αναδειχθεί ότι οποιοσδήποτε έχει την παραμικρή επαφή με μια τέτοια ποσότητα είναι και ο ιδιοκτήτης αυτής της ποσότητας. Άρα και η ποινική του μεταχείριση πρέπει να είναι η αντίστοιχη.

Η αστυνομία δεν γνωρίζει ποιος είναι αυτός, ο οποίος έδωσε την εντολή για την παραλαβή αυτής της ποσότητας. Είναι δεδομένο ότι κρύβονται άλλα πρόσωπα από πίσω. Δεν υπάρχουν στοιχεία για διακινητική συμπεριφορά τις προηγούμενες ημέρες. Αυτό που εντοπίζουμε είναι ότι κάποιος είχε όφελος για να γίνει σύλληψη κατά τη στιγμή της παράδοσης των ναρκωτικών».