Ανατριχιάζει ο Κώστας Αρζόγλου: «Η μητέρα μου πνίγηκε, από τότε δεν μπαίνω στη θάλασσα»

«Καταλαβαίνεις πόσο μπορεί να αγαπάς κάποιον όταν σου λείψει»

Μετά από τις αποκαλύψεις της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Αρζόγλου όπου μέσα σε όλα μίλησε για διάφορες άγνωστες πτυχές της ζωής του που δεν είχε αποκαλύψει παλιότερα.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω κάνει 17 τηλεοπτικές σειρές και έχω καταφέρει να μην με λένε ποτέ με το όνομα του ρόλου μου. Έγινε ένα διδακτορικό στο πανεπιστήμιο με τίτλο “Από τον Σκαρίμπα στον Μπέκετ”».

Expand player

Ενώ αναφερόμενος στη θεατρική του σταδιοδρομία είπε: «Έχω βγάλει χρήματα από τη δουλειά μου αλλά όλα έχουν πέσει στο θέατρο. Με έχουν κλέψει όμως πολύ, έχει γίνει ολόκληρο μιούζικαλ, περιοδείες και δεν έχω πάρει δραχμή. Έχω φύγει από θέατρο γιατί το όνομά μου ήταν πάνω από αυτό της Μάγιας Λυμπεροπούλου. Έπρεπε να είναι πιο κάτω».

Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε επίσης και για τον τραγικό θάνατο της μητέρας του: «Η μητέρα μου πνίγηκε. Ήταν η Έλλη Λαμπέτη που μου το ανακοίνωσε, ήμουν σπίτι της και δεν μπορούσα να οδηγήσω για φύγω. Δεν μπαίνω στην θάλασσα από τότε. Φοβάμαι πάρα πολύ τις “τρίπλες” που μπορεί να μου κάνει. Καταλαβαίνεις πόσο μπορεί να αγαπάς κάποιον όταν σου λείψει. Αυτό το έχω καταλάβει και με θανάτους και σε χωρισμό».

Τέλος ο Κώστας Αρζόγλου αναφέρθηκε στα σχέδια του, αναφέροντας πως θα ήθελε να κάνει κάτι για την Ελλάδα του 1830, για ένα νεοσύστατο κράτος του οποίου τα δεινά βιώνουμε μέχρι σήμερα.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Κώστα Αρζόγλου

Κώστας Αρζόγλου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Η εντύπωση που είχα δεν είχε καμία σχέση με αυτά που του καταλογίζουν»

Με αφορμή την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» καθώς ο ίδιος έχει συνεργαστεί παλιότερα σε σίριαλ αλλά κατέθεσε και την δική του άποψη για όσα έχουν προηγηθεί.

Ο Κώστας Αρζόγλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Νιώθω λίγο αντιφατικά γιατί είχα δουλέψει ένα σίριαλ με τον Πέτρο Φιλιππίδη, το «Αν υπήρχες θα σε χώριζα», και η εντύπωση που είχα αποκομίσει δεν είχε καμία σχέση με αυτά που του καταλογίζουν σήμερα. Πρέπει οπωσδήποτε να πω ένα βαθύτατο μπράβο στα κορίτσια που είχαν το θάρρος να ανοίξουν το στόμα τους. Είναι πολύ σπουδαίο θάρρος αυτό και μακάρι να άνοιγαν το στόμα τους και άλλοι άνθρωποι».

Συνέχισε λέγοντας πως «Αν μπορούσα να φτιάξω ένα σκίτσο, μια περιγραφή του Πέτρου, από αυτά που ακούω θα είχα να κάνω με κάποιον που του έδωσαν εξουσία και δεν ξέρει τι να την κάνει ή την χρησιμοποιεί περίεργα, έναν νεόπλουτο της εξουσίας».

Στην συνέχεια κατέληξε «Αν με καλούσαν για μάρτυρα θα έλεγα την αλήθεια. Θα έλεγα ότι δεν έχω συναντήσει ένα τέτοιου είδους πρόσωπο στην συναναστροφή μου και στις σκηνές που είχαμε με τον Πέτρο. Όμως σέβομαι πάρα πολύ ότι οι κοπέλες που έχουν υποφέρει στα χέρια του έπρεπε να μιλήσουν και το έκαναν. Αυτό είναι πολύ θαρραλέο».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Κώστα Αρζόγλου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κώστας Αρζόγλου: «Βγήκα μπροστά στη σκηνή, υποκλίθηκα και έφαγα αγκωνιά από τον Κιμούλη»

Καταγγελία Αρζόγλου για Κιμούλη: «Είχε κάνει τη ζωή μου κόλαση»