Καταγγελία Αρζόγλου για Κιμούλη: «Είχε κάνει τη ζωή μου κόλαση»

«Κάναμε να μιλήσουμε 25 χρόνια»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καταγγελία Αρζόγλου για Κιμούλη: «Είχε κάνει τη ζωή μου κόλαση»

Το πρωί της Κυριακής (31/1), ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει την δική του καταγγελία κατά του Γιώργου Κιμούλη, τονίζοντας πως δίπλα του έζησε μία αληθινή κόλαση.

Ο Κώστας Αρζόγλου εξήγησε πως οι δυο τους τσακώθηκαν και σταμάτησαν να μιλάνε, ενώ ήταν πολύ καλοί φίλοι, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους που τον ενόχλησαν στην συμπεριφορά του Κιμούλη - δείτε εδώ την καταγγελία που έγινε από την Τζένη Ιωακειμίδου για τον ηθοποιό.

«Αυτό που έχω να κατηγορήσω τον Γιώργο είναι μη αποδείξιμα και μη ποινικά κολάσιμα. Είναι θέμα ατμόσφαιρας και αέρα. Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση… Κόλαση, τι να σας πω πραγματικά. Πήγαινα στο θέατρο τότε θυμάμαι σαν να πήγαινα σε καταναγκαστικά έργα. Όχι μόνο επειδή τράβαγε τις σκηνές με άλλους συναδέλφους, επί μία ολόκληρη σεζόν, κάθε μέρα ζούσα μια κόλαση. Δεν μιλιόμασταν επί πολλούς μήνες σε διπλανά καμαρίνια.

Κιμούλης Αρζόγλου

Κάναμε να μιλήσουμε περίπου 25 χρόνια ενώ ήμασταν πολύ φίλοι και μας έχουν ενώσει διάφορα πράγματα. Πρέπει να ξεχωρίσουμε τη σκηνική ευφυία από την ευφυία της ζωής».

Η ανακοίνωση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για τον Γιώργο Κιμούλη και τον Κώστα Σπυρόπουλο

Μόλις πριν από λίγη ώρα, το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών εξέδωσε μία καταγγελία - κόλαφο κατά του Γιώργου Κιμούλη και του Κώστα Σπυρόπουλου, αναλύοντας τις ενέργειες που θα ακολουθήσει μετά από τις καταγγελίες που καταγράφηκαν.

Τι τελευταίες μέρες έχουμε παρακολουθήσει ένα "ντόμινο" αποκαλύψεων από ανθρώπους του θεάτρου για τους δύο ηθοποιούς.

Η τελευταία ήταν αυτή της Τζένης Μπότση, η οποία μίλησε για την εμπειρία της με τον Κώστα Σπυρόπουλο, ενώ πολλοί ήταν οι ηθοποιοί που μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους στα social media.

Κώστας Σπυρόπουλος καταγγελία

Αυτή είναι η ανακοίνωση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για Κιμούλη και Σπυρόπουλο

Σας ενημερώνουμε πως σε σχέση με τη σωρεία καταγγελιών για άσκηση λεκτικής, σωματικής, ψυχικής και σεξουαλικής βίας που δημοσιοποιήθηκαν αυτήν την εβδομάδα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, κατά την χθεσινή του συνεδρίαση (29/01/2021) και κατά ευρεία πλειοψηφία, αποφάσισε τα εξής:

  • Την άμεση σύσταση σε σώμα του Πειθαρχικού Συμβουλίου, μετά και την ολοκλήρωση εκλογής του αντεπιστέλλοντος μέλους ΔΣ στο Πειθαρχικό Συμβούλιο (θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 01/02/2021),
  • Ακολουθώντας τον εσωτερικό κανονισμό του Πειθαρχικού Συμβουλίου (κεφ. Α’, άρθρο 1, περ. ε / κεφ. Γ’ άρθρ. 12), αμέσως μετά την συγκρότηση του Πειθαρχικού, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΗ θα καταθέσει γραπτή καταγγελία των μελών του Σωματείου Γιώργου Κιμούλη και Κώστα Σπυρόπουλου για πειθαρχικά παραπτώματα που έγκεινται σε «ενέργειες στους χώρους εργασίας που εμποδίζουν την ομαλή άσκηση του επαγγέλματος» και «βαρύνουσες αντισωματειακές ενέργειες και πράξεις που αντιβαίνουν στο κοινό αίσθημα δικαίου και ανθρωπισμού».
  • Ταυτόχρονα, την επίσης άμεση σύσταση ομάδας εργασίας για στήριξη, συνδρομή και παροχή βοήθειας σε περιστατικά κάθε είδους βίας και προσβολής της αξιοπρέπειας. Ο ακριβής τρόπος λειτουργίας, το πλαίσιο δράσης και η πλήρης στοχοθεσία της ομάδας αυτής θα ανακοινωθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Γιώργος Κιμούλης καταγγελία