Εξωφρενών η Κατερίνα Καινούργιου με την Λατινοπούλου - «Είναι απαράδεκτη!»

«Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο μαζί της»

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε το πρωί της Τετάρτης (22/9) η Κατερίνα Καινούργιου κατά την διάρκεια της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, με πολύ αιχμηρό τρόπο.

Αφορμή για αυτό στάθηκε η υποστηρικτική της θέση προς την Σοφία Μουτίδου για το βίντεο με τους ομοφυλόφιλους με την Κατερίνα να δηλώνει πόσο απαράδεκτη είναι η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Expand player

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου προς την Αφροδίτη Λατινοπούλου

«Παιδιά, να σας πω κάτι, δεν μπορώ να ασχοληθώ με τη Λατινοπούλου. Εντάξει, είναι υπέρ της Σοφίας Μουτίδου, αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ καν με τη Λατινοπούλου. Δεν με αφορά η Λατινοπούλου.

Το ότι η Λατινοπούλου είναι υπέρ κάτι δείχνει. Αλλά εμένα αυτή τη στιγμή δεν με αφορά να ασχοληθώ με τη Λατινοπούλου. Και πέρυσι, από προσωπική επιλογή και σε συνεργασία με την ομάδα δεν ήθελα ποτέ να σχολιάσω τη συγκεκριμένη γυναίκα. Για μένα είναι απαράδεκτη».

Το σχόλιο της Καινούργιου για την απάντηση της Μουτίδου

Η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, πρόβαλε τα όσα σημειώθηκαν με την Σοφία Μουτίδου μετά την ανάρτηση της. Μάλιστα, έγινε έξαλλη!

«Η Σοφία μου είναι πολύ συμπαθής και δεν αλλάζει αυτό, με απογοήτευσε χθες με αυτές τις δηλώσεις. Και δεν το περίμενα. Θεωρώ όμως πως τον κόσμο τον απογοήτευσε πιο πολύ γιατί μετά δε ζήτησε μια συγγνώμη. Γιατί αστοχίες και λάθος δηλώσεις μπορεί κατά καιρούς να κάνουμε πολλοί. Όμως το να ζητήσεις μια συγγνώμη μετά…

Για μένα γενικότερα είναι λάθος όλο αυτό. Και πίσω από την πλάκα και το χιούμορ, πολλές φορές λέγονται κάποιες αλήθειες που είναι άκρως ρατσιστικές και ομοφοβικές. Για μένα δεν είναι αλήθεια.

Αν εμένα μου αρέσουν οι πολύ χηλοί τι σημαίνει αυτό; Το ίδιο που συμβαίνει και με τους στρέιτ, συμβαίνει και με τους γκέι. Ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει στην προσωπική του ζωή. Δε θα το κρίνουμε αυτό. Ούτε μπορούμε να κατηγοριοποιούμε είτε τον στρέιτ, είτε τον γκέι. Για μένα ήταν πολύ μεγάλο λάθος και ατόπημα της Σοφίας. Και περίμενα από τη Σοφία να ζητήσει τουλάχιστον ένα συγγνώμη. Μπορεί και να το κάνει. Μην πέσουμε να τη φάμε. Προσπαθεί να κάνει χιούμορ. Θα μπορούσε απλά να ζητήσει μια συγγνώμη» είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Ας μην γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα" - Τσουρομαδίστηκαν Μαλέσκου - Καινούργιου στον αέρα των εκπομπών τους

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της - «Λες αηδίες»