Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σάλος στο διαδίκτυο με τη Σοφία Μουτίδου - «Θίχτηκαν κάποιοι ομοφυλόφιλοι...»

Το βίντεο που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και η απάντησή της

Σάλος στο διαδίκτυο με τη Σοφία Μουτίδου - «Θίχτηκαν κάποιοι ομοφυλόφιλοι...»
News 21.09.2021 11:41
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Youtube, η Σοφία Μουτίδου θέλησε να ανεβάσει ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο βίντεο, στο οποίο μίλησε για τη στάση των ομοφυλόφιλων ανθρώπων στις σχέσεις του και για τις προτιμήσεις που έχουν στο κρεβάτι.

Μεταξύ άλλων στο βίντεό της ανέφερε πως οι ομοφυλόφιλοι είναι ομοφοβικοί στην πραγματικότητα μιας και δε θέλουν τους άλλους ομοφυλόφιλους, αλλά προτιμούν να έχουν στο κρεβάτι τους έναν straight άνδρα με τα "κλασικά" χαρακτηριστικά.

Παρόλο που στο παρελθόν έχει καταχειροκροτηθεί για όσα λέει και γράφει, αυτά τα λόγια της σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στα social media και έτσι η ηθοποιός αναγκάστηκε να απαντήσει. Και η απάντησή της ωστόσο ήρθε με τη μορφή... σάτιρας.

Το βίντεο της Σοφίας Μουτίδου και η απάντησή της στις αντιδράσεις

«Θίχτηκαν κάποιοι ομοφυλόφιλοι πάρα πολύ για το βίντεο με τη σεξουαλικότητα των ομοφυλόφιλων. Αυτοί που θίχτηκαν γελούσαν με τα άλλα βίντεο που έκανα για άλλες σεξουαλικότητες και καταστάσεις που έκανα», είπε χαρακτηριστικά στα stories που ανέβασε ως απάντηση.

«Μου έγραφαν να πεθάνω, να πάθω καρκίνο…»

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται ήταν το μεσημέρι της Κυριακής η Σοφία Μουτίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς στα social media, αποκαλύπτοντας μερικά από αυτά.

Η Σοφία Μουτίδου άφησε ασχολίαστη την πρόταση που δέχθηκε στον αέρα της εκπομπής από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, ωστόσο μίλησε για την καριέρα της και για τη νέα stand up παράσταση που ετοιμάζει.

«Στην αρχή είχα πολλά άσχημα σχόλια, τώρα έχω σπάνια. Με πείραζε πάρα πολύ, ποιος νιώθει καλά αν τον βρίσουν τυχαία; Πόσο υπεράνω να είσαι και να μη σε πειράξουν; Το πρόβλημα δεν είναι να μη σε γουστάρουν, αν εμένα δεν μου αρέσει κάποιος δεν μπαίνω στο κανάλι του και του λέω τράβα πέθανε.

Ο hate commenter μπορεί να σε αγαπάει πολύ, να είναι μεγάλος fan σου, αλλά κάτι τον πυροδοτεί εκείνη την ώρα. Περιμένει να ανταποκριθείς, να απαντήσεις. Μου λέγανε να σπάσω και το άλλο πόδι μου, να πεθάνω, να πάθω καρκίνο…», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ατύχημα για τη Σοφία Μουτίδου - Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό

Με σωστή διατροφή έχασε κιλά η Σοφία Μουτίδου - Ο τρόπος που την βοήθησε να τα εξαφανίσει

Share