Πήγε καλεσμένη στο Πρωινό και της έκαναν πρόταση συνεργασίας για τη νέα σεζόν

«Την ήθελα πολύ, είναι πολύ καλή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πήγε καλεσμένη στο Πρωινό και της έκαναν πρόταση συνεργασίας για τη νέα σεζόν

Η Σοφία Μουτίδου καλεσμένη στο Πρωινό μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για όλους και για όλα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η παρουσιάστρια λοιπόν αποκάλυψε ότι την ήθελε πολύ στην ομάδα της εκπομπής της.

«Σε ήθελα πάρα πολύ, γιατί είναι αυτό το αυθεντικό. Δεν ήξερα το πλαίσιο, δεν ήξερα γιατί, αυτό που λέω είναι από καρδιάς. Μου βγάζει και κάτι ο ποντιακός τρόπος σου, που είναι οικείος σε εμένα. Την ήθελα πολύ, είναι πολύ καλή», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τότε, η Σοφία Μουτίδου της απάντησε: «Μου είχαν πει τα παιδιά να σχολιάζω», με τον Γιώργο Λιάγκα να τη διακόπτει και να της προτείνει: «Γιατί δεν το κάνουμε του χρόνου

Η ηθοποιός ανέφερε πως «Μου είναι πολύ δύσκολο να έρχομαι για ένα πεντάλεπτο. Μου είναι τρομακτικά εφιαλτικό» και έτσι ο παρουσιαστής προσπαθούσε να βρει λύσεις.

«Καλά τώρα αυτό το είπα έτσι από θαυμασμό, γιατί ό,τι αισθάνομαι θέλω να το λέω. Δεν είναι της παρούσης αυτές οι κουβέντες», ολοκλήρωσε η Φαίη Σκορδά, η οποία μερικές ώρες νωρίτερα είχε τρολάρει την Ιωάννα Μαλέσκου.

Ατάκα "φωτιά" του Λιάγκα στην Σκορδά

Απίστευτες ατάκες πετούσαν μεταξύ τους ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού. Αφορμή, στάθηκε η δεύτερη δόση του εμβολίου που έκανε ο παρουσιαστής την προηγούμενη ακριβώς ημέρα.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η παρουσιάστρια - μετά το ξέσπασμα της για απάτη εις βάρος της -, ο πρώην σύζυγός της το πρωί που του τηλεφώνησε δεν ένιωθε καλά λέγοντας πως "πεθαίνει".

Φ.Σ: «Θα τη βγάλεις την εκπομπή;»

Γ.Λ: «Δεν θα σου κάνω τη χάρη να μην τη βγάλω»

Φ.Σ: «Δεν σε πήρα το πρωί να δω πως είσαι;»

Γ.Λ: «Με δουλεύεις; Με πήρες με δουλειά!»

Φ.Σ: «Καλά, δεν σε ρώτησα πώς είσαι και μου λες “πεθαίνω”;»

Γ.Λ: «Φοβάμαι μη λείψω μια μέρα και κάνεις 20%. Με ντεπονάκια είμαι».