Πρωινό: Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά στο πλατό - «Έχουν φωτογραφίες που κλαίω από εκπομπές»

«Θέλουν να σας κλέψουν τα λεφτά ή να κάνουν κακό στην υγεία σας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό: Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά στο πλατό - «Έχουν φωτογραφίες που κλαίω από εκπομπές»

Η συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μίλησε για την περιπέτειά του με τα κιλά, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι χρειάστηκε να πάρει και ένα χάπι, σχολιάστηκε από το Πρωινό, μετά την εξομολόγηση της Αντελίνας Βαρθακούρη.

Η Φαίη Σκορδά, με αφορμή τις δηλώσεις του, θέλησε να προειδοποιήσει το τηλεοπτικό κοινό, σχετικά με μια απάτη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Άγνωστοι χρησιμοποιούν το όνομα της και φωτογραφίες για να πουλήσουν ένα επικίνδυνο χάπι αδυνατίσματος.

Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό

«Συνεχίζουν να μπλέκουν το όνομα μου σε τέτοια θέματα. Δεν έχω ποτέ μα ποτέ πάρει χάπια, ροφήματα που χάνουν κιλά. Ποτέ! Δεν έχω κάνει καμία συνεργασία! Απλώς κάποιοι επιτήδειοι μένουν σε αυτό, επειδή είχα πάρει πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη και τα έχασα. Μου στέλνουν πολλοί μηνύματα και σε όλους απαντώ ότι είναι απάτη. Όλα αυτά τα σκευάσματα.

Έχουν φωτογραφίες που κλαίω από διάφορες εκπομπές, συνεντεύξεις που δεν έχω δώσει ποτέ. Εάν κάτι ισχύει θα το ακούσετε από την εκπομπή εδώ στον ANT1 ή μέσα από τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram.Όλα τα άλλα είναι απλώς επιτήδειοι που θέλουν να σας κλέψουν τα λεφτά ή να κάνουν κακό στην υγεία σας» είπε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού.

Η Φαίη απάντησε δημόσια στον Snik μέσα από το Πρωινό μετά το "στόλισμα" που τους έκανε

Από εχθές το απόγευμα έχει δημιουργηθεί ένα beef μεταξύ του Πρωινού και του Snik. Όλα ξεκίνησαν όταν στην εκπομπή προβλήθηκαν πλάνα από το Σαββατοκύριακο του τράπερ στην Τζια με ξανθιά αιθέρια ύπαρξη λίγο μετά τον χωρισμό του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ύστερα από αυτό, ο Snik μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στόλισε κυριολεκτικά το Πρωινό. Το τι βρισιές ακούστηκαν στο βίντεο, δεν πάει το μυαλό σας (δείτε το εδώ).

Το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, η Φαίη Σκορδά με αφορμή το βίντεο με τις αχαρακτήριστες δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου που θα δείτε παρακάτω, άδραξε την ευκαιρία να κάνει ένα σχόλιο το οποίο ήταν μια έμμεση πλην σαφής απάντηση στον Snik και το ξέσπασμά του κατά της εκπομπής.

«Ξαφνικά τώρα να μην μπορούμε να πούμε και τη γνώμη μας γιατί ο οποιοσδήποτε μπορεί να βγει και να αρχίσει να λέει διάφορα, να κάνει διάφορα… Και λες, τι να κάνω τώρα; Να απαντήσω, να μην απαντήσω, να κάνω μηνύσεις, να μην κάνω μηνύσεις; Δεν ασχολείσαι γιατί ο καθένας, από τις επιλογές του, από τον τρόπο ζωής του, από τα λεγόμενά του, από τον τρόπο που συμπεριφέρεται, κρίνεται. Και είμαστε οι επιλογές μας, εν τέλει».