Snik: Διήμερο με ξανθιά αεροσυνοδό μετά τον χωρισμό με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Βίντεο κατευθείαν από το νησί της Τζιας - Ερωτευμένος ξανά ο τράπερ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Snik: Διήμερο με ξανθιά αεροσυνοδό μετά τον χωρισμό με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι! Παρά το γεγονός πως εδώ και καιρό ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά ούτε και ο Snik έχουν επιβεβαιώσει επίσημα τον χωρισμό τους όλες οι κινήσεις τους οδηγούν σε αυτόν με αποκορύφωμα το unfollow του τράπερ στην παρουσιάστρια.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, μάλιστα, ο Snik, σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε στην Τζια με γοητευτική συνοδό.

Ο λόγος για την ξανθιά αεροσυνοδό, Νάνσυ, η οποία κατάγεται από τα Γιάννενα. Η ίδια μάλιστα μοιράστηκε στο Instagram στιγμιότυπα με τον Snik, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το πρόσωπο του.

Πλάνα από το ταξίδι του Snik

Ποιος είναι ο Snik - Η ζωή του πριν την Ηλιάνα

Ο SNIK γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Πλατεία Βικτωρίας της Αθήνας. Το 2009 μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου εργάστηκε ως μπάρμαν για δύο χρόνια. Το 2012 κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι, Θέμα Χρόνου, το οποίο ξεπέρασε γρήγορα τις 100 χιλιάδες προβολές στο YouTube.

Έπειτα απο αυτήν την επιτυχία, αποφάσισε να ακολουθήσει την μουσική ως επάγγελμα και υπέγραψε συμβόλαιο με την Panik Records. Μέσω της εταιρίας κυκλοφόρησε διάφορα singles τη διετία 2011-2013, μεταξύ των οποίων το αμφιλεγόμενο Κουνήσου Δίπλα Μου αλλά και το βιογραφικό Τη Ζωή Μου Γράφω. Σε αυτό το διάστημα ο SNIK απέσπασε αρκετή φήμη στο διαδίκτυο, με πολλούς να κρίνουν τα τραγούδια του. Έπειτα απο ένα διάλειμμα απο την μουσική, ο SNIK επιστρέφει το 2015 με το hit τραγούδι Tony Montana, μία συνεργασία με τον ράπερ Light (με τον οποίο ξανασυνεργάστηκε για το εξίσου δημοφιλές τραγούδι Gucci Mane).

Σε αυτήν την περίοδο της καριέρας του, ο SNIK κυκλοφόρησε επιτυχίες όπως το Ferrari, το Harry Houdini και το Dab, μια συνεργασία με τον Υποχθόνιο. Το 2016 επίσης έβγαλε το τραγούδι Panda. Άλλα κομμάτια αυτής της περιόδου είναι το Για Πάντα, Σου Είπα Θα Ανέβω, Selfmade, 211, Cognac και Valeriana, Gucci Store, E.S.M. pt.2. Από τον Οκτώβριο του 2018 ο SNIK ανήκει στο δυναμικό της Minos EMI / Universal.

Αργότερα, ο SNIK κυκλοφόρησε μεταξύ άλλων τα τραγούδια Ath, 9, Gangsta, Gango και Medusa, το οποίο παραμένει το πιο προβεβλημένο του τραγούδι στο YouTube, έχοντας συγκεντρώσει σχεδόν 16 εκατομμύρια προβολές μέχρι τον Ιούνιο του 2019. Το 2019 επιπλέον κυκλοφόρησε το κομμάτι Monos Mou, τη συνεργασία με τον ράπερ Noizy, New Benz καθώς και το κομμάτι Kilo. Τον Οκτώβριο του 2019 συνεργάστηκε με τους CAPO PLAZA, NOIZY, GUÈ PEQUENO για το τραγούδι COLPO GROSSO.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης (4 Μαΐου 1989), γνωστότερος ως SNIK, είναι Έλληνας ράπερ. Έχει ξεπεράσει τις 199 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Αν και η καταγωγή του είναι από την Ελλάδα, το ότι το νέο του τραγούδι έχει στίχους στα Αλβανικά, μπέρδεψε πολλούς. Όσο για το όνομά του; Η αλήθεια είναι ότι σαν.... Δημήτρης δεν θα πήγαινε και πολύ μακριά στο ραπ!