Snik: Έκανε unfollow την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Επιβεβαιώθηκε αυτόματα ο χωρισμός τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Snik: Έκανε unfollow την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Ολοένα και επιβεβαιώνεται ο χωρισμός της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik, λίγο πριν προλάβουν να συμπληρώσουν τα δύο χρόνια σχέσης

Το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες συγκατοικούσε και φαινόταν πιο ερωτευμένο από ποτέ, ωστόσο φαίνεται πως η σχέση τους περνούσε κρίση.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια, λίγο μετά το Πάσχα έφυγε από την πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει μαζί στην Πεντέλη και μετακόμισε σε δικό της σπίτι.

Αφού λοιπόν και οι δύο ξεκίνησαν να διαγράφουν τις κοινές τους φωτογραφίες, ο Snik έκανε unfollow την Έλενα Χριστοπούλου, κάτι που φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες περί χωρισμού.

Αυτή τη φορά όμως, επιβεβαιώθηκαν κι επίσημα, μιας και ο Snik έκανε unfollow και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την ίδια ωστόσο να συνεχίζει να τον ακολουθεί κανονικά.

Snik έκανε unfollow την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Snik μετά τον χωρισμό από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τι κι αν κανείς από τους δυο δεν το έχει επιβεβαιώσει, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik δεν είναι πια μαζί και μάλιστα έχουν χωρίσει καιρό. Σας τα είχαμε γράψει εμείς εδώ στο Youweekly.gr αλλά βιαστήκατε να πείτε πως... δεν ξέρουμε τι λέμε γιατί η Ηλιάνα πέταξε απλά μια ατάκα στην εκπομπή της και "διέψευσε" τον χωρισμό.

Ναι έχουν χωρίσει και ναι τότε που είπε ότι είπε η Ηλιάνα απλά προσπαθούσαν να το δοκιμάσουν πάλι όλο αυτό, όπως κάνει κάθε ζευγάρι που προσπαθεί για την σχέση του, αλλά δεν τους βγήκε (συμβαίνει κι αυτό) και τώρα η Ηλιάνα έχει φύγει κι από το σπίτι κι ο τράπερ διέγραψε όλες τις φωτογραφίες από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Εκείνη από την άλλη κράτησε μόνο δυο να έχει να θυμάται. Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τον Snik νωρίς το πρωί της Πέμπτης στον κινηματογράφο "Μίμης Φωτόπουλος". Βρέθηκε εκεί για την παρουσίαση του πρώτου EP και του video clip του Αλέξανδρου Τσαγανίδη, a.k.a Οχτάδυμος ΤΙΘ.

Όπως θα δείτε στις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr ο Snik μπροστά στις κάμερες, όταν δηλαδή έβλεπε πως τον τραβούσαν, είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά ενώ όταν απλά καθόταν μόνος του άνετος δεν φαινόταν να περνούσε και πολύ καλά...

Snik Παπαγεωργίου

Snik  Παπαγεωργίου χωρισμός