Διέψευσε on air τον χωρισμό της από τον Snik, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μπήκε στο πλατό της εκπομπής με το τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου “Οι χωρισμένοι”

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Διέψευσε on air τον χωρισμό της από τον Snik, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τα δημοσιεύματα που την θέλουν να χωρίζει από τον Snik, διέψευσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το που πάτησε το πόδι της στο πλατό της εκπομπής της, Pop uP. Αφού έκανε έναρξη με το τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου “Οι χωρισμένοι”.

Μάλιστα, θέλησε κατευθείαν να αναφερθεί στο γεγονός, "αδειάζοντας" επίσης και το Πρωινό και συγκεκριμένα την δημοσιογράφο της εκπομπής που ανέφερε πως επικοινώνησε με την Έλενα Χριστοπούλου.

«Καταρχάς σήμερα η μέρα θα ξεκινήσει εδώ με ένα αφιέρωμα από τους υπέροχους συνεργάτες μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά για την διακριτικότητα σας σε ότι και αν συμβαίνει στην ζωή μου καλό ή κακό. Τις καλές και τις κακές μέρες τις περνάμε μαζί, με αγαπάτε, με σέβεστε θα την πω την αλήθεια μου είναι όλα καλά. Μην στεναχωριέται κανένας, κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα να το πω και αυτό, ότι η Έλενα Χριστοπούλου ποτέ δεν έχει απαντήσει σε κάποιον για το τι συμβαίνει για την προσωπική μου ζωή, γιατί είναι προσωπική», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τι έχει πει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την ταινία του Snik

Η Ηλιάνα Παπαγερωγίου είχε μιλήσει στην κάμερα του Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων είχε απαντήσει για το αν θα συμμετέχει τελικά στην ταινία που ετοιμάζει ο Snik για τη ζωή του.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε επίσης και στο τηλεοπτικό της μέλλον με την εκπομπή Pop Up, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Το αν θα συνεχίσω του χρόνου είναι κάτι που θα αποφασίσει και θα πει το κανάλι και όχι εγώ».

Αναφορικά με το αν θα επέστρεφε στο Star δήλωσε: «Δεν έχει συμβεί κάτι κακό με τον οποιοδήποτε. Το ότι αλλάζεις σταθμό, εταιρεία ποτέ δεν ξέρεις πως έρχονται τα πράγματα. Οι σχέσεις μου είναι καλές με όλους. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον Alpha».

Τέλος, αποκάλυψε και αν θα παίξει στην ταινία για τη ζωή του Snik: «Δεν θα είμαι στην εκπομπή που θα κάνει ο Δημήτρης με θέμα τη ζωή του».