«Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik έχουν χωρίσει»

Επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Youweekly το Πρωινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik έχουν χωρίσει»

Όπως πρώτο το Youweekly.gr από νωρίς σας αποκάλυψε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik χωρίζουν. Μάλιστα το ρεπορτάζ μας επιβεβαίωσε και η εκπομπή Πρωινό.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η δημοσιογράφος, Νάνσυ Παραδεισανού, μετά από επικοινωνία της με την Έλενα Χριστοπούλου που είναι μάνατζερ και φίλη της Ηλιάνας, επιβεβαίωσε πως υπάρχουν σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού.

Ο Γιώργος Λιάγκας ωστόσο από την άλλη ανέφερε: «Το δικό μου ρεπορτάζ λέει πως οι άνθρωποι έχουν χωρίσει. Μην πέφτεις θύμα των ανθρώπων που δουλειά τους είναι να φτιάχνουν το προφίλ ορισμένων προσώπων. Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, χωρίζουν γιατί δεν ταιριάζουν».

Να σημειώσουμε πως, μπορεί όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik να μην ταίριαζαν, ωστόσο, έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και είχαν στεγάσει την αγάπη τους σε μια πολυτελή μονοκατοικία και έχουν υιοθετήσει μαζί και ένα σκύλο.

Τι έλεγε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την ταινία του Snik πριν γίνει γνωστός ο χωρισμός τους

Η Ηλιάνα Παπαγερωγίου είχε μιλήσει στην κάμερα του Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων είχε απαντήσει για το αν θα συμμετέχει τελικά στην ταινία που ετοιμάζει ο Snik για τη ζωή του.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε επίσης και στο τηλεοπτικό της μέλλον με την εκπομπή Pop Up, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Το αν θα συνεχίσω του χρόνου είναι κάτι που θα αποφασίσει και θα πει το κανάλι και όχι εγώ».

Αναφορικά με το αν θα επέστρεφε στο Star δήλωσε: «Δεν έχει συμβεί κάτι κακό με τον οποιοδήποτε. Το ότι αλλάζεις σταθμό, εταιρεία ποτέ δεν ξέρεις πως έρχονται τα πράγματα. Οι σχέσεις μου είναι καλές με όλους. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον Alpha».

Τέλος, αποκάλυψε και αν θα παίξει στην ταινία για τη ζωή του Snik: «Δεν θα είμαι στην εκπομπή που θα κάνει ο Δημήτρης με θέμα τη ζωή του».