Ταινία η ζωή του Snik με συμπρωταγωνίστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ναι, καλά διαβάσατε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ταινία η ζωή του Snik με συμπρωταγωνίστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο Snik αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και έτσι, θα κάνει ταινία τη ζωή του και τα επαγγελματικά του βήματα, ενώ στο πλευρό του θα δούμε και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία θα συμπρωταγωνιστήσει.

O γνωστός τράπερ θα υποδυθεί τον εαυτό του και μέσα στην ταινία θα δούμε όλες τις πτυχές της ζωής του. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τόσο στην Αθήνα όσο και στο Λονδίνο, όπου έζησε για μερικά χρόνια ο Snik.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα παίξει κανονικά στην ταινία καθώς αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή του τράπερ, αφού το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια, ενώ δείχνουν να είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Οι λεπτομέρειες για την ταινία του Snik που θα παίξει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Δεν θα δώσω ραπόρτο σε κανέναν για την καρδιά μου»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένη στο Πάμε Δανάη και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στην σχέση με τον Snik.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια έδωσε μερικές αποστομωτικές απαντήσεις και ξεκαθάρισε όλα αυτά που ακούγονται για την «διαφορετική ζωή» που έχει η ίδια και ο τραγουδιστής.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την σχέση της με τον Snik

Η Ηλιάνα είπε αρχικά: «Δεν θα δώσω ραπόρτο σε κανέναν για την καρδιά μου. Μπορεί να γράψει ο καθένας ό,τι θέλει, μπορεί να πιστεύει ο καθένας ό,τι θέλει, είμαστε δύο άνθρωποι τελείως διαφορετικοί σας επαγγελματίες, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε τελείως διαφορετικοί στο σπίτι. Λένε ότι ο Δημήτρης έχει θυμώσει με κάποιον και μιλάει άσχημα στα stories, άρα η Ηλιάνα είναι σαν τον Δημήτρη. Κανείς δεν βλέπει την καθημερινή παρουσία της Ηλιάνας που δεν μιλάει άσχημα, κανείς δεν σκέφτηκε να πει μήπως ο Δημήτρης είναι σαν την Ηλιάνα»;

Αναφορικά με τις αντιδράσεις του Snik όταν συναντά κάμερες, η Ηλιάνα δήλωσε: «Ο Δημήτρης βρέθηκε με μια κάμερα στο πρόσωπό του όταν πήγε να κάνει ένα live, επειδή έγινε γνωστό ότι είμαστε ζευγάρι. Οπότε σαν πρώτη αντίδραση πας να προστατευθείς με κάποιον τρόπο. Από εκεί και πέρα, αν του αρέσει να ντύνεται έτσι, μπράβο του. Μου έχει κάνει και καλό γιατί δανείζομαι πολλά πράγματα».

Αμέσως μετά αναφέρθηκε και στους στίχους των τραγουδιών του Snik: «Η έννοια της ραπ και της τραπ είναι αυτή σε ολόκληρο τον κόσμο. Το τι λέει ένα τραγούδι δεν σημαίνει ότι ο άνθρωπος που το λέει κάνει το ίδιο και στη ζωή του ή σκέφτεται έτσι ή όλα αυτά.

Τι είναι πιο σημαντικό, τι τραγουδάμε και τι λέμε ή ποιοι είμαστε πραγματικά στη ζωή μας και πώς συμπεριφερόμαστε; Μπορεί κι εμένα καμιά φορά να με ενοχλήσει κάποιος στίχος και να το συζητήσουμε με τον Δημήτρη, αλλά είναι καλλιτέχνης και είναι η δουλειά του, δεν μπορώ να ανακατευτώ. Ούτε ο Δημήτρης θα μου πει δεν μου αρέσει αυτό το θέμα στην εκπομπή σου, βγάλε το» κατέληξε η Ηλιάνα, η οποία χθες αποκάλυψε και τα οικονομικά προβλήματα που είχε συναντήσει στο παρελθόν.