Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκαλύπτει εάν ο Snik βλέπει την εκπομπή Pop Up

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκαλύπτει εάν ο Snik βλέπει την εκπομπή Pop Up

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και αποκάλυψε πως αντέδρασε ο σύντροφος της Snik όταν του πήρε τα ρούχα και τα φόρεσε τις απόκριες αλλά και αν βλέπει την εκπομπή.

«Ο Δημήτρης άργησε πάρα πολύ να το καταλάβει, δεν είχε ασχοληθεί με το κινητό του. Δεν είχε καμία σχέση με την τηλεόραση για πολλές ώρες μέχρι που πήγα σπίτι και με είδε να τα βάζω στα άπλυτα. Το είχα ρωτήσει αν μπορούσα να τα δανειστώ και είπε ναι. Του άρεσε, γέλασε, είναι κουλ με αυτά», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Κανείς δεν ξέρει αν θα τον δούμε στην εκπομπή ούτε εγώ ούτε ο Δημήτρης. Πολλές φορές με βλέπει, δεν κάνει παρατηρήσεις και δεν ανακατεύεται σε αυτά. Τουλάχιστον μαζί μου -σε αντίθεση με ό,τι βλέπετε στα τραγούδια του- είναι ένας γλυκός, ήσυχος άνθρωπος και ένας φυσιολογικός σύντροφος.» Ωστόσο η Ηλιάνα έχει δηλώσει πως δεν θα δώσει ραπόρτο για την προσωπική της ζωή.

Ο ALPHA διέψευσε την είδηση πως αποχωρεί η Παπαγεωργίου από το κανάλι

Το πρωί 7/3 στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, η Ναταλία Ανδρικοπούλου αποκάλυψε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συζητιέται πως αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τον ALPHA και πηγαίνει στο STAR.

Την είδηση ωστόσο αυτή το κανάλι την διέψευσε και την ανακοίνωση έκανε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του Καλύτερα δεν γίνεται, λίγες ώρες αργότερα.

«Το κανάλι μας διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση αυτή δεν θα αποχωρήσει η Ηλιάνα από τον Αlpha και δεν πάει στο Star», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

"Λύγισε" στον αέρα του Pop Up η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Δεν αντέχω να έρχομαι στο γραφείο»

"Λύγισε" η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον αέρα της εκπομπής Pop Up, όταν μαζί με τους συνεργάτες της, σχολίασαν τις τελευταίες εξελίξεις μετά τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

Το μοντέλο - παρουσιάστρια, εξήγησε στους τηλεθεατές το λόγο που δεν αντέχει να πηγαίνει στο γραφείο της, αυτές τις ημέρες.

«Στα δικά μου τα αυτιά άρχισαν να έρχονται κάποια πράγματα. Όταν λοιπόν άρχισαν να φτάνουν στα αυτιά μου αυτές οι αποκαλύψεις και οι λεπτομέρειες, σταμάτησα να έρχομαι πια στο γραφείο. Νομίζω ότι καταλάβατε. Και τώρα ξέρετε και γιατί. Γιατί δεν αντέχω», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.