Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ξέσπασε η Αντελίνα Βαρθακούρη: «Μου στέλνανε ότι έχω γίνει φάλαινα και αγελάδα και δε μπορώ να κάνω καριέρα»

«Θέλεις να κρύβεσαι, ντρέπεσαι για το σώμα σου! Έχω κάνει δυο καισαρικές, Έχει κρεμάσει η κοιλιά, έχει κρεμάσει ο πωπώς...»

Ξέσπασε η Αντελίνα Βαρθακούρη: «Μου στέλνανε ότι έχω γίνει φάλαινα και αγελάδα και δε μπορώ να κάνω καριέρα»
News 07.06.2021 08:00
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μια πάρα πολύ συγκινητική εξομολόγηση για τα κιλά έκανε η Αντελίνα Βαρθακούρη, στον αέρα της εκπομπής Σου-κου family. Η παρουσιάστρια "άγγιξε" πολλούς με τα λόγια της, τα οποία δεν γίνεται να μην σε βάλουν σε σκέψεις.

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην οποία μίλησε ανοιχτά για το θέμα των κιλών του και τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει.

Η εξομολόγηση της Αντελίνας Βαρθακούρη για τα κιλά

«Είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για μένα. Τον καταλαβαίνω απόλυτα, θα μπορούσα να γράψω τόμους βιβλίων για το θέμα των κιλών. Είναι δύσκολο να σε κρίνουν για τα κιλά σου. Το λέω και συγκινούμαι γιατί έχω περάσει πολλά για αυτά τα κιλά και σας μιλάω μέσα από την καρδιά μου ότι δεν αξίζει καθόλου, μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας.

Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι το εξής: εγώ πήρα περίπου 20 κιλά, μπορεί και κάτι παραπάνω. Δεν καταλάβαινα πως έβαζα τα κιλά. Στη δική μου περίπτωση δεν ήταν θέμα υγείας από άποψη παθολογίας. Ένιωθα... το φαγητό είναι πάντα εκεί, δε σε προδίδει ποτέ, το φαγητό σου προσφέρει μια αγκαλιά πάντα όποτε και όταν θέλεις εσύ. Για πολλά χρόνια έδινα τους δικούς μου αγώνες σε πολλά επίπεδα, έφτασε μια μέρα που άρχισα να ξεσπάω στο φαγητό.

Όλοι οι δικοί μου, μου λέγανε ότι πρέπει να χάσω τα κιλά. Και κάθε μέρα αυτό ήταν το θέμα της συζήτησης και όπου πήγαινα. Μου λέγανε πως ενώ είμαι τόσο όμορφη κοπέλα πήρα τόσα κιλά. Μου στέλνανε μηνύματα ότι έχω γίνει φάλαινα και αγελάδα και δε μπορώ να κάνω καριέρα και να πάω πουθενά. Έμπαινα και έλεγα "γιατί δε μπορείς να πας πουθενά αφού και η Adele έκανε καριέρα".

Προσπαθούσα να βρω ένα εκατομμύριο λόγους για να στηρίξω τα κιλά μου. Κοροϊδευα τον εαυτό μου. Μπορώ να σας μιλήσω για 1τρις δίαιτες που έχω κάνει. Τα έχω δοκιμάσει όλα. Έχω πάει παντού. Όλα αποτυγχάνανε γιατί ενθουσιαζόμουν 1-2 εβδομάδες και μόλις πιεζόμουν και μου λέγανε να κάνω δίαιτα πήγαινα στο ψυγείο και έτρωγα άλλο τόσο. Δε με αναγνώριζα.

Το δικό μου μυστικό είναι να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς. Εγώ έχω μπει σε μια διαδικασία – το ξέρετε – να κάνω μια διατροφή. Αν πετυχαίνει τώρα και αν υπάρχει διαφορά είναι γιατί το ήθελα εγώ και γιατί ευχαριστώ από καρδιάς την Μαρία Αντωνά που μπήκε στη ζωή μου και με πήρε από το χέρι με τον διατροφολόγο μου και είδαν την ψυχή μου.

Ξέρω πως αισθάνεστε. Θέλεις να κρύβεσαι, ντρέπεσαι για το σώμα σου. Έχω κάνει δυο καισαρικές, Έχει κρεμάσει η κοιλιά, έχει κρεμάσει ο πωπώς, μπορεί να έχει κρεμάσει και το στήθος. Σε βλέπεις στον καθρέφτη και δε μπορείς. Ακούστε με, ότι και αν έχετε ζήσει μέσα στο σπίτι σας, το έχω ζήσει και εγώ. Ένας είναι ο τρόπος, αγάπη και αγκαλιά.

Μην πυροβολείτε αυτόν που θέλει να χάσει τα κιλά του. Τα έχω κάνει όλα. Έχω ανοίξει όλες τις δίαιτες. Κάθε εβδομάδα ανακάλυπτα κάτι άλλο. Τίποτα δε γινόταν. Ήθελα να χάσω 50 κιλά σε έναν μήνα. Δε γινόταν αυτό. Μην κρίνετε τόσο αυστηρά, αν δε το έχετε περάσει καταλαβαίνω αλλά δε μπορείτε να φανταστείτε, αγχώνεσαι, ντρέπεσαι. Δεν ήθελα ο άντρας μου να με δει γυμνή. Το σώμα ξαναγίνεται, η ψυχή και η αγάπη είναι που μετράει», είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

«Μετά τον ALPHA ήμουν στεναχωρημένη και απογοητευμένη»

«Παντρεύτηκα στα 24. Ήταν τρελή καψούρα αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς οικογένεια. Νομίζω πως με κυνηγάει ο χρόνος. Πάντα ήθελα να τα κάνω γρήγορα. Το έδαφος στη ζωή μου ήταν πάντα σταθερό λόγω των γονιών μου. Η αγάπη και η πίστη τους σε μένα… Έχω απίστευτη σχέση με τον μπαμπά μου. Ο πατέρας μου ήταν και είναι ο άνθρωπος που μοιράζομαι τα πάντα στη ζωή μου και είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου. Ο πατέρας μου είναι το κολλητάρι μου.

Δεν θα έκανα βήμα χωρίς τη μαμά μου, είναι ο πιο δοτικός άνθρωπος. Με τον Χάρη μιλάγαμε τους δυο πρώτους μήνες στο τηλέφωνο. Δεν μπορούσαμε να ξεκολλήσουμε. Από το μεσημέρι μέχρι την επόμενη μέρα το πρωί. Τον Χάρη τον είδα και ήταν σαν να τον ήξερα πάρα πολλά χρόνια. Άκουγα πάρα πολύ τον πατέρα του. Πήγαμε και ο Χάρης με τον μπαμπά μου δέσανε αμέσως.

Παίζανε πινγκ πονγκ. Τον πεθερό μου τον γνώρισα σε μια απονομή δίσκου. Ήταν αυτό το μαγικό που εγώ εκείνη την ώρα δεν έβλεπα τον Πάριο. Αυτή η σχέση με χαρακτηρίζει με τον πεθερό μου. Έχει μια ταπεινότητα, μια συστολή. Ο πεθερός μου μου έδωσε πολλά πράγματα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο».

Αναφορικά με τη συνεργασία της με τον Alpha: «Ήμουν πολύ καλά επαγγελματικά μετά το παιχνίδι, έκανα πολλές συζητήσεις. Δεν ήθελα να φύγω από τον όμιλο, το θεωρούσα προδοσία, όμως το Star δεν είναι κάτι να μου δώσει. Μου είπαν να πάω στον Alpha και με χαρά το έκανα.

Ο Αlpha είναι μέσα στην καρδιά μου. Αλλά είχα πρόβλημα μόνο με έναν άνθρωπο. Δεν θέλω να παίρνει η μπάλα άλλους. Ήταν μια κακή σχέση δική μου. Με ενοχλεί να ταλαιπωρείς ανθρώπους. Ήταν ένα σύντομο διαζύγιο. Μετά ήμουν στεναχωρημένη και απογοητευμένη, με μια επιλογή που δεν σκέφτηκες, βιάστηκες και έκανες λάθος. Σε εκείνο το σημείο ήρθε ο ΣΚΑΪ στη ζωή μου».

Για την απόφαση να παρουσιάσει την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου με τον σύζυγό της: «Με πίστεψε ο κ. Κόμπος και μετά από πολύ καιρό νιώθω καλά με την τηλεοπτική μου οικογένεια. Πιστεύω στην τηλεοπτική μας συνύπαρξη με τον Χάρη. Αρκεί να δει κάποια πράγματα που δεν βλέπει. Πρέπει να κάτσει να δει αν αυτό το πράγμα πραγματικά το γουστάρει. Αν το γουστάρει πρέπει να μπει στο ρεπορτάζ, στο τι γίνεται μπρος και πίσω από τις κάμερες. Αν μπει σε αυτό θα είναι πολύ καλός.

Απλά δεν βγάζει ακόμα το ζουμί που πρέπει να βγάλει. Στην αρχή μου έλεγαν ότι δεν τον αφήνω να μιλήσει. Εγώ έβλεπα ότι μερικές φορές δεν θέλει να μιλήσει για κάποιο θέμα με μια ματιά. Τον έβαλα με το ζόρι να δει Survivor για να ξέρει τι συμβαίνει στο πρόγραμμα και στη θεματολογία της εκπομπής. Δεν τα παρατάω μαζί γιατί αν μπει σε αυτό θα του αρέσει πολύ, αρκεί να κάτσει.

Τα πειράγματα του Χάρη στον αέρα είναι «βιτριολικά». «Πρέπει να έχεις πολύ μεγάλο κράτημα. Πετάω κι εγώ μερικά όταν με τρελαίνει. Αυτό που ζήσαμε μαζί είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο σχολείο, για τον τρόπο που μέσα από εμένα διαχειρίζεται και διαχειριζόμαστε κάποια πράγματα, που ενδεχομένως κανένας ξένος να μην είχε την υπομονή. Πάντως μαζί μου νιώθει σιγουριά», είπε χαρακτηριστικά η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σου-κου Family: Δεν λέει να ξεκολλήσει από τα μονοψήφια νούμερα το ζεύγος Βαρθακούρη

Αντελίνα - Χάρης Βαρθακούρης: Κλείνουν 11 χρόνια γάμου

Share