Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της - «Λες αηδίες»

Απίστευτο ξέσπασμα με αφορμή το Big Brother 2

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της - «Λες αηδίες»

Το πρωί της Τρίτης (21/9), η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ξεσπάσει στην εκπομπή της με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε ο Γιάννης Πουλόπουλος για τη σχέση του Παναγιώτη Πέτσα και της Ανχελίτα μετά τις δηλώσεις του πατέρα του πρώτου.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος δικαιολόγησε τη στάση των παιδιών αλλά η Κατερίνα Καινούργιου εκνευρίστηκε πάρα πολύ με το σχόλιό του.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή της

«Γιάννη σε παρακαλώ, θα βγω από το φόρεμά μου. Γιάννη μου τι λες; Λες αηδίες, αφού δεν τα πιστεύεις. Έχεις μεγαλώσει με αρχές. Κι εμείς έχουμε περάσει από αυτή την ηλικία αλλά δεν πήγαμε σε ένα ριάλιτι για να φιλιόμαστε. Τι σημαίνει ότι είναι κεραυνοβόλος έρωτας; Να βγουν έξω από το παιχνίδι. Πρέπει να ξεφτιλιστούνε;

Υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν πάρα πολύ, σπουδάζουν και συντηρούν και τις οικογένειές τους και δεν πηγαίνουν σε ένα ριάλιτι. Και μικρός να ήσουν, το ξέρεις ότι δεν θα έκανες και το ξέρω κι εγώ καλά», είπε η παρουσιάστρια με πολύ έντονο ύφος στον Γιάννη Πουλόπουλο.

«Σύννεφα» στη σχέση Πέτσα - Ανχελίτα - Απόψε ο πρώτος μεγάλος καυγάς τους

Σχεδόν ένα μήνα βρίσκεται στον αέρα το Big Brother 2 και ένα από τα θέματα που μας έχουν απασχολήσει από την πρώτη στιγμή είναι η σχέση του Παναγιώτη Πέτσα με την Ανχελίτα. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν σχεδόν αμέσως και δεν ξεκολλάει ο ένας από τον άλλον.

Μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό η σχέση τους έχει προχωρήσει πάρα πολύ, σε σημείο που ενοχλούν τους συγκατοίκους τους.

Όλα όμως αλλάζουν σήμερα, μιας και το ζευγάρι θα έχει τον πρώτο μεγάλο καυγά του. Συγκεκριμένα, ο καυγάς λογικά θα προκύψει εξαιτίας της μυστικής αποστολής που έθεσε ο Μεγάλος Αδερφός στον Πέτσα, με την οποία κλήθηκε να πείσει την Ανχελίτα να μην τον πάρει μαζί στο captain's room.