Big Brother 2 - Μπαμπάς Πέτσα: «Όταν είδα τις σκηνές από το μπάνιο...»

«Από ότι καταλαβαίνω είναι φουλ ερωτευμένος»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2 - Μπαμπάς Πέτσα: «Όταν είδα τις σκηνές από το μπάνιο...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (21/9) ο μπαμπάς του Παναγιώτη Πέτσα, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε τη σχέση του γιου του με την Ανχελίτα καθώς και τις μεταξύ τους στιγμές στο μπάνιο.

Ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα εξήγησε πως βλέπει με πολύ καλό μάτι τη σχέση του με την Ανχελίτα ενώ για τα επίμαχα πλάνα δήλωσε πως καμάρωνε τον γιο του.

Οι δηλώσεις του μπαμπά του Παναγιώτη Πέτσα για την Ανχελίτα και το Big Brother 2

«Η Ανχελίτα είναι η καινούρια νύφη μας. Από ότι καταλαβαίνω είναι φουλ ερωτευμένος και το δείχνει, να προσέξει μην πληγωθεί. Από τη στιγμή που είδα πώς την κοίταγε κατάλαβα ότι εκεί έχει στοχεύσει και εννοείται ότι εγκρίνω», είπε αρχικά.

Για την ακατάλληλη σκηνή στο ντουζ είπε: «Καμάρωνα τον γιο μου. Ο Παναγιώτης πέφτει με τα μούτρα και πληγώνεται. Έχει πληγωθεί και τον έχουμε μαζέψει η οικογένεια. Είχε αποφασίσει όλο αυτό το διάστημα να είναι μόνος του, γιατί μετά το GNTM είχε πληγωθεί από μια σχέση. Μόνος του μπήκε στο παιχνίδι και ήξερε τι έκανε».

Απίστευτη η ομοιότητα του Παναγιώτη Πέτσα με τον αδερφό του - "Κόκκαλο" η Μαλέσκου

Καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης (16/9) στην εκπομπή Love It βρέθηκε ο αδερφός του Παναγιώτη Πέτσα, με αφορμή την συμμετοχή του δεύτερου στο Big Brother.

Ο ίδιος δεν δίστασε να αναφερθεί στα καυτά πλάνα του αδερφού του με την Ανχελίτα στο μπάνιο του σπιτιού του Μεγάλου Αδερφού. Μάλιστα, όπως είδαμε, η ομοιότητα των δύο αδερφών είναι συγκλονιστική.

Να υπενθυμίσουμε στο μεταξύ ότι ο Παναγιώτη είναι 22 χρονών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γλυφάδα. Στόχος και όνειρό του είναι να γίνει διάσημος και πλούσιος ηθοποιός στην Αμερική.

Παράλληλα, επιθυμεί να αφήσει το προσωπικό του στίγμα στο χώρο του modeling ως alternative μοντέλο και να κάνει καμπάνιες για μεγάλες εταιρείες. Του αρέσουν η γυμναστική, τα τατουάζ, τα piercing, δηλώνει δεινός μάγειρας καθώς επίσης και λάτρης του γυναικείου φύλου.