Κωστής Μαραβέγιας: Αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από το The Voice

«Είναι στενάχωρο που κάποιο...»

Ο Κωστής Μαραβέγιας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Gala» και μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ποιος ήταν ο πραγματικό λόγος που τον ώθησε στο να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το «The Voice». Μάλιστα, να θυμίσουμε πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως νόσησε με κορωνοϊό.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να πω ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο αυτό που καλούμουν να κάνω στο The Voice, να κόβω παιδιά που αγαπούν τόσο πολύ το τραγούδι.

Expand player

Ακόμα πιο στενάχωρο, όμως, ήταν που αυτά τα παιδιά, μετά τη συμμετοχή τους σε μια τέτοια εκπομπή, με τόση προβολή, δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι σημαντικό και πρέπει να προσπαθήσουν πάλι από το μηδέν».

Ο Κωστής Μαραβέγιας συνέχισε λέγοντας: «Όλα αυτά τα τηλεοπτικά σόου δίνουν μεν βήμα στα παιδιά να ακουστούν σε ένα ευρύτερο κοινό, αλλά στην πραγματικότητα είναι σαν να συμμετέχουν σε ένα φεστιβάλ μουσικής. Θα τραγουδήσουν μια φορά. Από εκεί και πέρα δεν φτάνει αυτό για να πάνε μπροστά.

Είναι στενάχωρο που κάποιο παιδί δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από αυτά τα σόου, να έχει μια σταδιοδρομία και να βιοπορίζεται από αυτό που αγαπάει». «Αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που ύστερα από τρία χρόνια αποχώρησα από το The Voice.

Αφενός δεν κατάφερνα να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των παιδιών και δεν μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω για να τα βοηθήσω από το να τους γράψω ένα τραγούδι ή να τα πάρω μαζί μου να συμμετέχουν σε κάποια συναυλία μου και αφετέρου τρία χρόνια ότι είχα να δώσω το έδωσα και ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό».

Καλεσμένος έκπληξη στην πρεμιέρα της εκπομπής του Κωστή Μαραβέγια

Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα της εκπομπής του βρίσκεται ο Κωστής Μαραβέγιας αφού την 1η του Οκτώβρη θα ανοίξει στο τηλεοπτικό κοινό το νέο του «σπιτικό». Ένα ατμοσφαιρικό λοφτ με θέα τη νυχτερινή πόλη είναι στημένο και έτοιμο να υποδεχτεί τους πρώτους καλεσμένους αλλά και το ζωντανό κοινό που θα έχει ενεργό ρόλο στην εκπομπή «Δυνατά». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η τελική πρόβα έγινε το βράδυ της Δευτέρας για να είναι όλα έτοιμα για την πρώτη εγγραφή της σεζόν που θα γίνει μέσα στην εβδομάδα.

Εκτός από τον Θανάση Αλευρά, στην πρώτη εκπομπή θα βρεθεί, καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Γιώργος Μαργαρίτης με έναν ακόμη καλεσμένο έκπληξη. Πληροφορίες θέλουν αυτός να μην είναι άλλος από τον... διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

To πρώτο trailer για την εκπομπή του Κωστή Μαραβέγια

Κωστής Μαραβέγιας: «Είναι η χειρότερη εκδοχή της κατώτερης φύσης του ανθρώπου»